2014. október 15., szerda

Szerda (Ausztria 14/3.)



Edzés: (reggel) EAP kar-derék (egy nagyon jó kis átmozgató gyakorlatsor)

R: rántotta (2 tojás, 2 szelet sonka, 10g sajt, 1 ek kókuszzsír), 1 paradicsom, 1 paprika, fél avokádó

V: lecsós pulyka (100g), saláta, párolt zöldség

Plusz mozgás: 1.5 óra séta

Napozás: 2x30 perc :)

Hihetetlen, milyen barnító ereje van a napnak. Pedig a levegő már hűvös, az első 20 percben a libabőr határán voltan. De aztán felmelegedett a bőröm és utána egész kellemes volt a napon. Főleg úgy, hogy kellemes és jó, dögös, vad és nyugtató zenéket hallgattam közben vegyes válogatásban.



Délután lábápolásra vittem E-t. Taxival mentünk, a taxis Karl volt, aki magyar, de több mint egy évtizede ebben a városban él. Váltottunk pár magyar szót. Megemlítette, hogy még mindig gyönyörűek a magyar nők :) Amíg E-t kezelték, volt egy szabad órám. Fél óráig sétáltam, végre új útvonalon, és fotóztam. A másik fél órában olvastam. Este 7 körül értünk vissza, ugyanis gyalog jöttünk, E-tel az egy óra volt. Útközben találkoztunk E. két barátnőjével, mindketten 70 éven felüliek, és tornázni mentek! Ők nagyon közvetlenek, már többször összefutottunk, beszélgettünk kicsit a mozgásról és a táplálkozásról, gratuláltak, hogy milyen jól nézek ki :)























Többen jeleztétek, hogy nem stimmelnek a makroszámításaim. Hogy felejtsem el a kalóriabázist, mert katasztrofálisan falsch eredményeket ad. Ma megnéztem a reggelihez a makrokat a kalóriabázison és a kalóriagurun. Kalóriában 23 az eltérés, fehérjében 0.9g, szénhidrátban 4.2g, a zsírnál 0.7g. Ki-ki döntse el, a kardomba kellene-e dőlnöm emiatt (és hogy melyik a pontos) ;-)



 824 kcal

Esténként, vacsora, mosogatás, elpakolás után tévézni szoktam kicsit, amíg E. bejön. A Gray's Anatomie megy ilyenkor. Tegnap meghalt egy kislány a filmben. És folyt a könny az arcomon. Ma meghalt egy főszereplő (na jó, tudom: kiírták a sorozatból) és megint kijött egy-két könnycsepp. Azt hiszem, kezdek lassan kimozdulni a nihil állapotból. Még ha a szomorkás irányba is, de már ez is valami.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Bölcs


Motiváció



Gondolkodj!
Cselekedj!
Sok sikert!