2021. augusztus 18., szerda

Szerda

A reggel dobozolt kajcim egy részét hűtőtáskába pakoltam, mert a főzés után utaztam anyuékhoz. Délelőtt átvittem anyut és mamit Tamásiba ügyintézni és a temetőbe (mami évek óta nem járt ott).


Tonhal helyett vittem fagyasztott hekket és azt ott frissen megsütöttem.


Amióta szedem a Tubanist, sok dolog változott. Pl az is, hogy legalább óránként mosdóba kell mennem. Hazafelé sem bírtam ki pisilés nélkül. Ha már megálltam, lefotóztam a lemenő napot. (És nem utolsósorban jólesett egy kis vezetés-pihenés. Hja, mint egy vén csataló. Szörnyen elfáradok az utazástól, vicces, hogy nem először esik jól a 92 km-en az út 2/3-ánál egy kis szusszanás...)


Ma viselkedett a hasam. Volt néhány fájdalomhullám, de ezt már nem is számítom fájdalomnak. Helyette jött új. Napok óta fáj a gyomrom. És tegnap este kezdte a gyomorszájam. Ma már egész nap sajgott: mintha valaki jó erősen csavarta volna, akár egy vizes rongyot. Hullámokban jött, olyan fél percenként. Egelőre nem pánikolok, figyelem magam, aztán majd ezt is megdiagnosztizálom, mint anno az endometriózist... Persze elsősorban bízom benne, hogy csak átmeneti és elmúlik.

 

Dobozolás 4 napra


Reggeli: 
zabkása, gyümölcs

Ebéd, vacsora:
2x: saláta, köles, lencse, tojás
2x: saláta, tonhal, rizs, csicseri, körte, mandula
2x: saláta, édesburi, brokkoli-karfiol-répa, tonhal
2x: narancsos-fetás céklasaláta.