2024. október 13., vasárnap

Eredmény 2. hét


 

Péntek, szombat és vasárnap (idén először)

 Péntek

(Kezdd, kérlek, a kint ülős képtől, megint fordítva kerültek fel a képek...)





Csodaszép díszítés, DJ N., minden jól megy, a gyerekek (is) nagyon jól érzik magukat.




Szóval péntek. Negyed 3. Negyed hét óta dolgozom. Mindenki más is. Ők már a bálra készülnek elő, én felügyelek a suliban maradt gyerekekre. És kihasználom az őszi napsütést, már "csiniben".


Este 8 után érek haza. Borzalmasan fáradtan. Kegyetlenül húzós hét volt 2 Péccsel, 2 továbbképzéssel. Majdnem kereken 40 órát dolgoztam úgy, hogy kedden (alvásklinika miatt) nem voltam bent.

Szombat

Felkeltem (reggel 9 után). Reggeliztem. Visszafeküdtem. Késő délután ebéd. Aztán punnyadás a Gray's klinikára estig. Ágyikó.

Vasárnap

Felkelés 8 után. (Sajnos ezek a "késői" kelések nem azt jelentik, hogy este leteszem a fejem és alszom eddig. Rengetegszer fent vagyok, nehéz a visszaalvás, de akkor is inkább csak bóbiskolok. Füldugóval alszom, ami egészen jól szigetel, de az erősebb, ezen is átütő hangokra is felébredek, mindenféle fényváltozásra is. Sokszor vagyok szomjas, néha mosdóba kell mennem, nyom a párna, melegem van, izzadok, mostanában csak ritkán görcsöl a lábam, de az sem segít az alvásban. És igen: úgy ébredek, mint aki egy szemet sem aludt. Ez minden nap így van.)

Reggeli 9 körül. (M., ha itthon van, szokott készíteni rántottát, összevág zöldségeket, odakészíti a sajtokat. Baromira el tudom viselni, ha ülve, nyugodtan reggelizhetek, ha nem dolgozom közben, ha nem nekem kell elkészítenem.)

Reggel (az esti elmaradt) tusolás, aztán hajfestés.

Tervben van minden héten egy kis élet, természet, de képtelen vagyok sokszor megmozdulni. M. ma kimondta azt, amit én csak gondoltam: ma elmegyünk kicsit túrázni.

Keselyűs, Gemenc. Fekete gólya tanösvény. Az idei első (!) túra. (Miattam nagyon rövid -kb. 30 perc-, miattam nem mecsekes, szörnyű fizikai állapotban vagyok, de valahol el kell kezdeni.)



Csodás idő, csodás fények, mesésen tiszta levegő.

































Hazafelé kései, de isteni ebéd Szekszárdon.



Majd haza.