Hozzávalók (1 főre):
# marék spenót levél # 1 paradicsom # 1/5 avokádó # fél kis vöröshagyma # 1 ek (fehér) balzsamecet # 1 ek olívaolaj # só, bors ízlés szerint
Elkészítés:
# A spenótot megmossuk, darabokra tépkedjük, tálba tesszük.
# A paradicsomot megmossuk, daraboljuk, a spenótra tesszük.
# Az avokádó szeletet levágjuk a gyümölcsről, a héját lehúzzuk, daraboljuk, a paradicsomra tesszük.
# A hagymát megpucoljuk, apró kockákra vágjuk, rátesszük a többi cuccra.
# Sózva, borsozva, az olajat és az ecetet ráöntve kézzel átforgatjuk.
Az avokádóról itt olvashatsz.
Avokádós receptek:
Színes spenót saláta itt.
Töltött tojáspalacsinta itt.
Saláta itt.
Gyors spenótos vacsora itt.
Avokádó saláta itt.
Turbó avokádó saláta itt.
Avokádóban sült tojás itt.
Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha