2018. december 9., vasárnap

Összefoglaló 49. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt
34. hét itt
35. hét itt
36. hét itt
37. hét itt
38. hét itt
39. hét itt
40. hét itt
41. hét itt
42. hét itt
43.hét itt
44. hét itt
45. hét itt
46. -
47. hét itt
48. hét itt

Hétfő



Munka fél négyig, négyre orvos, fél hétkor hazaérés.
Kajcit vittem a munkába, meg is ettem. A vacsorát nagyon nem kívántam, de megettem. Kínlódós elalvás, mivel leszakadnak a vállaim is, plusz a hasamban szerintem egy 'élien' garázdálkodik.

Kedd


Mától antibiotikum kúra három napig. Probiotikummal sem csodás állapot.
Tegnap főztem jó néhány tojást, azt viszek a munkába reggelire, kettőt. Csak harapni kell, semmi faxni, csomagolni is egyszerű.
Zöldség krémleves is lett ma ebédre a tegnapi maradék sült hús és saláta mellé.

Szerda

Barkács a gyerekekkel, meglepi készítés holnapra.



Főzés: kakukkfüves csirke.


Viszonylag normális kaja munkába is, itthon is. Eddig semmi nasi. :)



És csodás érzés, hogy a volt sulimból rám-rámírnak a gyerekek és kérdeznek, és elmesélik, mi történik velük. ♡

Csütörtök

Mikulásozás órán...



... Mikulás műsor az oviban az ovisoknak...


... a suliban a sulisoknak...


Vittem kaját, nem tudtam megenni.



Napközi után kezelés. Ami lassan kezd hatni. Éhes vagyok, szinte folyamatosan. Korog a gyomrom, majdnem egész nap. Sokszor van étvágyam, az ételundor egyre ritkább, a hányinger szinte teljesen eltűnt. Lufiság van, olyan 6 hónapos terhes kinézet. Kabátban 8-9.

Sokat beszélgettem Dr D-vel. Irtó nagy koponya, nyugodt, kedves, kiváló társaság. Nagyon gyakorlatias, ezt nagyon csípem. Tudja, mit csinál, de nem köti az orromra, mindig elmondja, hogy csak türelem, kitartás, a végén azt fogom mondani, hogy megérte.

Péntek

Rengeteg minden történt. Nevezhetném ezeket rossznak, kellemetlennek, de azt hiszem, inkább leckék. Hogy végre megtanuljam: attól, hogy van jogom, még nincs jogom, az élet egyszerűbb, ha nem mondom el a véleményem akkor sem, ha kérdezik, tehát a legkifizetődőbb, ha elfogadom a dolgokat úgy, ahogy vannak.

Szombat

Főleg házimunka és munka. És határozottan jobban vagyok. Éhes vagyok, mint a farkas, egész nap, egész emberes mennyiséget tudok enni, a hányinger szinte teljesen eltűnt, az ételundor is. Az alhasi fájdalom is minimális. Öt hónapja nem éreztem ilyen jól magam. A végén még Dr D-nek lesz igaza, de úgy legyen.

Vasárnap

Korán keltem. Mert mentem Hőgyészre anyuékhoz. Ki korán kel... Hát felkeltem, letusoltam, elmentem B-hoz a házi kolbiért (amit vittem anyuékhoz, ott van hova felakasztani), és amikor visszaültem az autóba, levettem a kabátomat, és láttam, hogy pizsamában vagyok... Tusolás után ezek szerint visszavettem a pizsit. Ez télen (mivel nyitott ablaknál alszom) egy kötött zokni, egy régi melegítő alsó és egy nyúlott, régi, hosszú ujjú pólószerűség. Hát ez van... És ki korán kel, láthat szépségeket. Naná, hogy megálltam Bátaszék előtt (pizsiben) fotózni!


Cicmóztam :)



Anyu mennyei borsólevest főzött. És csodás adventi koszorút készített. (A tobozokat az Őrségből hoztam neki.)



Heti haladás 56km, idén eddig 1866km.