2021. november 23., kedd

Kedd


Első főzésem hosszú ideje. Ez is két részletben. Az indiai zöldség ragu tegnap készült, a tészta ma. A salira meg csak egy kis tökmagolajat, fehér balzsamecetet löttyintettem és megsóztam.

A raguhoz minden volt itthon, még a tészta is maradék egy régi csomagból, salátát vettem csak tegnap a legközelebbi boltban, így a séta egy része is megvolt (500m oda, 500m vissza, még anno a futós korszakomban mértem le).

Apropó futás. A mai sétán is igazán a levegő esett jól. Nagyon hamar elfárad a csípőm, belül jobb oldalon lent szúr (egész nap), mindeközben a szokásos leszakadok érzés. Igyekszem nem erre koncentrálni, inkább nézelődök. Ma nagyon sok futóval találkoztam. Nem irigyen, csak örömmel néztem őket. Ma már nem vágyom mindenáron a futásra. Ha választanom kell a futás és a fájdalommentesség között, akkor azt szeretném, ha soha többé nem lenne endós fájdalmam. A fizikai állapotomon bőven van mit javítani, de még türelemmel kell lennem, amíg kicsit megerősödöm, és amíg alábbhagy ez a benti-lenti "fájdalom".

A holnapi ebédhez is előkészültem, egyben még nem megy, na de most nem is hajt a tatár. Hamarosan vízszint. Hiába pihenek napközben is, nehezen tudok fent maradni este nyolcig is.