2014. április 28., hétfő

Út a cél felé 36. nap (Ausztria)Tegnap kora este bepakoltam a csomagomat, aztán még elpakoltam, fél 8-kor mentem aludni. A vekker hajnali fél 2-kor ébresztett. Éppen valami álom közepén voltam: két modellel készítettek interjút,  az egyiknek két fekvő S betű volt a szemöldöke. Legalább nem a legszebb álmomból kellett felébrednem... Kicsivel 2 óra után már a buszban ültem, miután elbúcsúztam az akkor a munkából hazaérő K-tól -becses nevén G.-, "roló le", nincs gondolkodás. 3 óra volt már, amire összeszedtük az utazó hölgyeket (Szabar, Bár, Somberek, G.doboka, P.bozsok), bejártuk fél Baranya megyét. Aztán irány az autópálya, az utolsó alagút végére már nem emlékszem, bedobtam a szunyát és aludtam Komáromig. Ott mosdó, aztán alvás tovább Győrig. Itt láttam a napfelkeltét. A hátam mögött szöszmötölt, teljesen meglepett, amikor megfordultam és éppen sütötte azt az ipicici sárgáját.

Aztán Bécs.


Iszonyatosan nagy forgalom. Visszafelé mi is belekerültünk...


Pár óra múlva Dürnberg, egy kis hegyi falu Knittelfeld közelében. Mesés.Keskeny, kanyargós hegyi utakon mentünk át Sonnwenddorfba.

Majd Sekauba, és végül ideértem Knittelfeldbe.

Reggeli: a buszon egy saját müzliszelet.
Itt muszáj megjegyeznem, hogy ez a saját kreálmány valami mennyei csemege, és annyira de annyira laktat, hogy tényleg délig nem is voltam éhes.
Ebéd: már E-nél egy tányér minestrone.
Majd 2 óra alvás.
Uzsonna: 1 alma, 2 szelet kenyér.
Vacsora: tonhal saláta.

Sétálni ma nem voltunk.
Folyadék: sajnos kevés, nem egészen 1 liter víz.