2017. július 29., szombat

Vanília és csoki fagyi



Vaníliás:

# 2 dl cocomas kókuszsűrítményt egy tálkába öntöttem.
# Adtam hozzá pár csepp folyékony édesítőt és vanília aromát.
# Kézi mixerrel összemixeltem.

Csokis:

# 2 dl cocomas kókuszsűrítményt egy tálkába öntöttem.
# Adtam hozzá kb 1 ek kakaóport, pár csepp folyékony édesítőt és rum aromát.
# Kézi mixerrel összemixeltem.

Mindkettőt fagyasztóba tettem.
Áfonyával tálaltam.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Mai edzés: váll-alkar


Az egyik dolog, amiért imádom az edzőtermi edzést: számomra ez a meditáció. Milliószor próbáltam már otthon, a természetben, egyedül, csöndben, nyugalomban leülni és arra koncentrálni, hogy ne koncentráljak. Próbáltam kiüríteni az elmémet, elérni azt a bizonyos "üres csésze" állapotot. Nem ment. Se először, se másodszor, se sokadjára. És akkor jött másfél hónapja az edzőterem. Gépek, emberek, zene. Beszélgetés, nevetés, nyögdécselés, fújás. Nyoma sincs a nyugalomnak. Viszont annyira tudok összpontosítani, annyira csak a gyakorlatra, az izmaimra figyelek, hogy gyakran nem hallom a zenét. Nem látom az embereket, a gépeket, a harmadik-negyedik sorozatnál pedig már "csak csinálom" a dolgomat, megszűnik a tér és az idő. És csak az adott pillanat marad. A mozgás mellett talán ezért is van az, hogy mosolyogva, felfrissülve, újjáéledve jövök haza a teremből.

Ma edzés: váll-alkar

- bemelegítés
4x8
- vállból nyomás 
- oldalemelés
- döntött törzsű oldalemelés
- bicepsz rúddal brachialis fogással
- csuklóemelés
- nyújtás.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció


A mérleg csak egy számot mutat. Könnyen leszokhatsz a mérleg-függőségről: ne állj rá, vagy csak nagyon ritkán, például havonta.

Motiváció forrás itt

12 hetes edzéstipp otthonra (Kayla Itsines) ittKiegészítés a Kayla Itsines BBG programhoz ittKiegészítés a BBG programhoz (étkezés, vacsora, Kayla Itsines) ittKiegészítés a BBG-hez (Kayla Itsines program) ittEgy hetes menüterv (BBG, Kayla Itsines) ittKayla Itsines BBG: a gyakorlatok helyesen itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha