2016. január 15., péntek

Pentek


Egy het utan vegre mocorogtam. Mar tegnap eldontottem, hogy barmi lesz, egy fekvotamaszt biztosan meg tudok csinalni. Aztan, ha lesz alkalom, meg egyet. Idoben keltem, elokeszitettem a reggelit, elinditottam egy mosast, hoztam magamnak egy pohar vizet, a neni aludt, igy nekialltam egy hirtelen kigondolt gyakorlatsornak. A szobamban, a kis szonyegen.

- bemelegites
- 10 fekvotamasz
- 10 climbers
- 10 guggolas
- 10 haspres
(5 kor)
- nyujtas.

Nagyon jolesett, picit atmozgatott.

Egy demences (idoskori elbutulas) apolasa abbol is all, hogy a  nap 24 orajaban egy pillanatra sem lehet egyedul hagyni. Amiota megvan a "biztonsagi" agy, azota legalabb nyugodt az ejszaka, ebbol nem tud kimaszni, bar hihetetlen, hogy MINDENT megprobal megtenni azert, hogy kijusson. A hazimunkat vagy barmi mast csak akkor lehet tenni, amikor valaki itt van es figyel ra helyettem vagy akkor, ha a neni az agyban van. De lehetetlen nincs, igy ha tudok ejjelente aludni, akkor mozogni is fogok, meg ha neha nehezemre is esik elkezdeni. Mert a mozgastol sokkal jobban erzem magam. Jolesik. Egyszeruen kell.




R: 2 gl.mentes kenyer vajjal, 1 lakt.mentes joghurt, keto kave
E: sult pulyka, gl.mentes teszta, parolt zoldseg
V: rantotta, sajt

Delutan 1 ora kutyasetaltatas.



Tegnap L. nagyon nyugodt volt. Meg ma delelott is. Estere aztan elemeben volt. Egyedul nem tud menni, mindenhova kiserni kell, igy kabe 2 km-t mentunk a lakasban. Ezerszer megneztuk, zarva van-e a bejarati ajto, hogy csukva vannak- e az ablakok. Szegeny ebben ugy elfaradt, hogy mar 7-kor agyba ment. No en is elfaradtam, de meg var a vasalas. Aztan en is elteszem magam holnapra. Kell az energia, meg 13 nap hatravan.

Gyakorlatok nyújtáshoz




Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Megfontolasra