2015. április 21., kedd

Kedd (Mo. 14/9.)




Mozgás: Freeletics 7. hét/ 2. nap Hell day: Dione (reggel), Metis (délben), Aphrodite



Freeletics. Csak én, a saját súlyom, a saját elmém. Hell week. A Pokol hete. Három edzés egy napon. Már másodszor csináltam végig. Fáj. Ég. Mindig kevés az oxigén. Izzadok, nyögök, kínlódok. De a legnagyobb és legnehezebb dolog: legyőzni az elmémet. Ami mindig hamar feladná. Miért csinálom? Mert a múlt héten még úgy gondoltam: nem vagyok elég erős ehhez, ezt nem nekem találták ki. Közben pedig bebizonyítom magamnak, hogy amit elhatározok, azt véghez is tudom vinni. Igenis vagyok elég erős. Igenis le tudom győzni és el tudom viselni a fájdalmat. A saját gondolataim kikapcsolásával pedig le tudom győzni a lustaságra csábító kisördögömet. Hogy megéri-e izzadni, szenvedni, levegőért kapkodni és a végén hulla fáradtan elnyúlni a padlón? Sokszorosan. A nap végén ma is büszkén, örömmel, őszintén nézhetek a tükörbe.


R: - (nem voltam éhes)
E1 sz. sült tarja, 4 sz. sült szalonna, rántotta 2 tojásból 1 ek sertészsíron, jégsaláta snidlinggel, oliva bogyóval, tökmagolajjal, sóval
V: somlói, 3 közepes répa




Napi happy:


  • Kávézás Katival és Imivel :)
  • Enyém Kati kabátja :)
  • Csodás napsütés :)
  • Baráti beszélgetés :)
  • Szép naplemente :)

  • Mától nem hagyom a csini rucikat a szekrényben lógni a "Valamikor majd felveszem" című sztorira várva. Felhúzom, ha kedvem tartja.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció


Facebook oldal: Boszorkánykonyha