2013. december 20., péntek

Új fejezet / 2. szakasz / 53. nap

Reggeli: 2 pufi rizs, 2 szelet házi szalámi (olyan 1 centi vastag volt 1 szelet :-)
 
Majd Pécs. Az úton kétszer sodort le majdnem sávváltáskor minket másik autó...
 
Már a város határában ilyen szép zúzmarásak voltak a fák, kint pedig, hát az valami meseszép volt: minden de minden hófehér.
 



 
Pécsett jártam a Jégkirálynő birodalmában ...
 
 
... és az adventi vásárban.


 
És mit vesz egy boszi a karácsonyi vásárban? Cukorkát?

 
Dehogy! Natur fűszerkeveréket!



 
Logikus, ugye? :-)
 
Szerzett azért mást is: egy kis rucit :-)
 
 
Az ebéd is ott ért: gyros husit ettem gyros husival.

 
Uzsonna: egy tányér húsleves.

 
Vacsora: 4 pufi rizs, ebből 2 mézes. (A torkom majdnem teljesen rendben, a hangom kezd visszajönni.)
 
Késő esti nasi: 2 főtt tojás.

 
Döntöttem kaja ügyben: nem vásárolok idén már, max nagyon apróságot, mert tele van a hűtőm és a speizom. Na ja, ugye nem szoktam le róla, hogy akciós pultokat böngészek. Így 1-2 hónap alatt meglehetősen tetemes - akciós - élelmiszer készletet halmoztam fel. És ha már magamat le tudtam fogyasztani, most ezt is megkarcsúsítom :)


Motiváció 2014-re


Rövid sztori: L-XL-S.

Ha az élet citrommal kínál, készíts belőle limonádét ;-)

Magam citromoztam az életemet: mindig is imádtam enni, és hódoltam is eme szenvedélyemnek: válogatás nélkül, féktelenül. Aztán amikor elég volt a kinézetem miatti szégyenkezésből és amikor a mérleg mutatója láttán majdnem szívinfarktust kaptam, és érkezett egy ártatlan beszólás is, akkor végre döntöttem: emberi formát öltök. Habár boszi vagyok, nem találtam a fogyásra varázsigét. Minden egyes minusz kilóért, minden egyes centicsökkenésért keservesen megdolgoztam. Gyökeresen megváltoztattam az étkezésemet, és elkezdtem mozogni. Egyedül, otthon, mindennemű segítség nélkül. Megkűzdöttem a démonokkal is: a gúnyolódókkal, a hitetlenkedőkkel, a túlzott féltőkkel, a család ellenállásával. Csak addig volt nehéz, amíg magam sem hittem igazán, hogy meg tudom csinálni. Amint ezer százalékban biztos voltam benne, hogy lesz idő, amikor szinte bármilyen ruhát felvehetek, hogy nem lötyög majd rajtam a háj, minden ellenlábas eltörpült a véleményével.
 
És ha ezt megcsináltam, akkor meglesz a következő cél is: az izmosabb test.
 
Az utolsó kép ma készült. Azt a kis ruhát ma szereztem. Először az M-est fogtam a kezembe: még az én szememben is nagynak tűnt. Felpróbáltam hát az incifinci S-est, és mintha rám öntötték volna. Ma délelőtt, ebben a ruhában, ott a próbafülkében mintha egy angyal szállt volna le és mintha motiváló port szórt volna rám. Akkor, ott azt éreztem, hogy felvérteződtem, megteltem erővel, határozottsággal és energiával, az agyamba és a lelkembe intravénás motiváció került: ha az eddigi alakulás így sikerült, meglesz az a lelki szemeim előtt boldogan táncoló tónusos test. Fantasztikusan jó érzés minusz 20+ kilóval élni, de milyen szuper lesz majd izmosabban! :-)
 
Komolyan mondom: izgatott vagyok. Várom a célhoz vezető utat, a munkát, az újabb kihívásokat. Számomra ez a terep fehér folt a térképen, de úton vagyok rajta, és tudom, hogy oda érek majd, ahova szeretnék.
 
Sokszor említettem már, és biztosan sokszor fogom is még: a lehetetlen nem létezik! :-)


Facebook oldal: https://www.facebook.com/pages/Boszork%C3%A1nykonyha/393431824081717

Edzéstipp otthonra 27

Edzéstipp otthonra 26 (+ gyűjtemény) itt

27.: