2013. szeptember 19., csütörtök

Új fejezet 39. nap / A pihenő szakasz vége

Véget ért az Új fejezet első (önmagamnak) 9 naposra tervezett pihenője.
 
itt
Közben voltam 6 napot nyaralni, ami fantasztikusan jó volt, igazán sikerült kikapcsolódnom, nem volt tervezés, főzés, mosogatás, csak újdonságok, élmények, kalandok. A szívembe zárva őrzöm minden egyes percének az emlékét.
 
Őszintén bevallom: nehéz lesz holnaptól újra a tűzhely mellé állni, napi szinten megtervezni az étkezést, előre készülni, főzni, dobozolni.
 
Őszintén bevallom azt is, hogy nem lesz könnyű megint tervezetten edzeni, ráadásul a vállam egyáltalán nem tökéletes. Mint megtudtam: megnyúlt a keresztszalagom, és ez így is marad. Valószínű, hogy emiatt ugrott ki a vállam - kábé 5 hete - még Ausztriában. Recsegek-ropogok, a fájdalomról nem is beszélve. De nem is beszélek róla, hanem keresem az esetleges megoldásokat.
 
Viccesen hangzik, de tényleg rendesen elfáradtam a nyaralás végére. Oké, rengeteget mentünk, nagyon sokat gyalogoltunk is. És ma sem voltam itthon. Meglátogattuk anyuékat, befutottak német rokonok is, akikkel már vagy 3 éve nem találkoztam, és G. első mondata az volt: Te fogytál! (Hízott a májam ;-) )
 
Szóval holnap nem az a bumm bele a közepébe edzés hajnali fél 6-kor című népi játék bemutató lesz, hanem kaja- és edzéstervezés, rendrakás, takarítás, esetleges vásárlás, főzés, kocsitakarítás és ilyesmi.
A hétvége és a jövő hét még Magyarországon, aztán 30-án utazom vissza 2 hétre Knittelfeldbe.