2018. augusztus 26., vasárnap

Összefoglaló: 34. hét

Összefoglalók 1-32. hét itt
33. hét itt

Hétfőn haladtam a tegnap megírt listám szerint. 
Próbálkoztam az evéssel: még mindig nem megy sok, de már többször normális ízt érzek, nem mindent savanyúnak.
A múlt héten kezdtem tudatosan többet sétálni-kocogni, ez most is folytatódott. És mellette Pahla 14 napos kezdőknek szóló tervére tornázok.

R: 4 szelet sült bacon
E: 1.5 zsömle (Szafi lisztből), 2 szelet szalámi, fél keto kávé
V: 2 zsömléből bundáskenyér, 1 tojásból rántotta

R: Pahla 14 napos terv/ 3. + 6km


Kedden volt az utolsó szabadnapom, előkészítettem a kocsit a munkára (megtankoltam, kiraktam a szemetet, felvittem a lakásba, ami nem szükséges az autóban, lemostam...), elintéztem a dolgaimat a városban, magamat is rendbe raktam (lábápolás, körömvágás, hajmosás...).

R: -
E: 2 kis szendvics, keto kávé
V: 6 szelet sült bacon

R: Pahla + 10 km

Szerdán volt az első napom a -megint új- munkahelyemen.

de.: 1 szendvics
E: -
V: marék mogyoró

R: 8km

Csütörtökön jött el az a nap, amikor a szervezetem vészvillogója bekapcsolt a hetek óta tartó hőség miatt. Rosszullét hányás- és ájuláshatárig. Egész nap.

de.: 2 szendvics
du.: sajtos "tészta" (Slim tészta, mindenmentes és minden értéke nulla, azaz tápanyag sincs benne. Akciós volt, van itthon, de így magában egyáltalán nem ajánlom: konkrétan eszi az ember a semmit.)
este: marék mogyoró

R: 5km

Pénteken hőségriadót fújt az agyam is. Egyszerűen nem fogtam már fel dolgokat. Kikapcs. Kész. Pedig az új suliban aztán akad új infó bőven.

R: rántotta (3 tojás), 1 koktélparadicsom, 1 savanyú uborka, 2 szelet paprika
E: sajtos "tészta" (ld. tegnap)
du.: Marék mogyoró

5km

Szombaton anyuéknál szülinapozás.


3km

Vasárnap

A "lufiságom" jobban van néha. Kellemetlen, amikor egy korty víztől is felpuffad az ember hasa, de tanít is. Én életemben idén először mertem felvenni utcára passzos felsőt rövid szoknyával. Pedig nagyon kényelmes. És épp a fufi hasam volt az, ami erre "megtnított". Hiszen nem tudtam vele mit csinálni, és a lebernyeg felső alatt ugyanúgy látszott/látszik, akkor meg miért próbáljam meg takargatni? (Ez szerdai kép, munka előtt.)

A héten már kábé kétszer voltam éhes. De enni még mindig nem tudok sokat. Nem fogytam, hanem 62-64 kiló között mozog a mérleg, a doki szerint a felhalmozódott salakanyag teszi ezt.

És a héten "átfordult" a gyomor-érzet. Eddig ha nem ettem, akkor is úgy éreztem magam, mintha tele lenne a hasam. Mostanában meg ha eszek, ha nem, olyan érzés, mintha egy hete egy falatot sem ettem volna, mintha még a gyomrom falát is alaposan lesúrolták volna...

Szóval fogalmam nincs, mit és hogyan egyek, egyelőre maradt az a verzió, hogy megeszem, amit csak magamba tudok erőltetni, ez se nem változatos, se nem jó így, de nem ragozom: most ez van, aztán majd csak javul, avagy kiderül, mi okozza. Remélem, hogy a gyomort- és végbéltükrözést megúszom (a hasi UH után ezeket írta a doki), ha meg nem, akkor túlélem. :)

A hét szenzációja volt számomra, hogy a vasárnap meghozta a hőn áhított esőt és 16 fokot. Tudom, hogy megint felmelegszik majd a levegő, de ez most igazi szülinapi ajándék volt, kész megváltás.

A héten már dolgoztam, hát nevezzük inkább hőségtúlélésnek, érdemben nem sok hasznomat lehetett venni...

Heti haladás: 41  km, idén eddig összesen 1155 km.