2014. február 14., péntek

110. nap (Ausztria)

A hosszú napok óta tartó szinte ülve alvástól már nemcsak a nyakam, a derekam gémberedett el reggelre, hanem még az ágy is szétcsúszott... Viszont megállapíthattam, hogy nem vagyok király kisasszony. Nem éreztem a borsó szemet a négy párna alatt :-)


Jobban vagyok napról-napra, de szórakozottabb is. Ma reggel pizsamában mentem le dolgozni. E. nem vette észre, így én sem foglalkoztam a dologgal: megfürdettem, megmostam, becsavartam a haját, megreggeliztettem, beadtam a gyógyszereit, felsöpörtem, elmosogattam, elpakoltam, majd feljöttem átöltözni.


Mivel még ma délelőtt is az volt E-nek a legviccesebb, hogy milyen ügyesen megfertőzött és hogy tegnap még milyen piros volt az orrom (ma már nem ;-)), és mivel napok óta dolgozik az agyam azon, hogyan kezeljem az itteni hülye helyzeteket, mára megszületett a megoldás is: tényleg egyik fülemen be, másikon ki kell, hogy menjen a hülyeség. Hiszen nem engem minősítenek ezek a gyanusítgatások. Ha én tisztában vagyok magammal, ha tiszta a lelkiismeretem, tényleg nevetnem kell csak és elengedni a fülem mellett.

Reggeli: 2 tojás+2 sz. sonka, 2 pufi rizs, kávé.


Tízórai: 1 kiwi lett volna, de nem volt időm megenni.

Ebéd: szendvics (1 szelet mindent bele toast kenyér, mustár, hagyma, paprika, 1 szelet pulykasonka, 1 szelet sajt) kávéval.
1 szendvics tápértéke: 221 kcal, 16g F, 4g CH, 15g zsír.



Uzsonna1: alma

Uzsonna2: 80g lakt.mentes túró, 1 adag fehérjepor

Vacsora: sült pulyka, saláta



Saláta - tökmagolajjal. Lehet, hogy már mondtam, ha nem, akkor most töredelmesen bevallom: függő vagyok. Stájer tökmagolaj függő. Mert ha csak megkóstolnád ezt, képben lennél a mennyeit illetően. Ami nélkül nem érdemes salátát enni, ami nélkül értelmetlen a vacsora, amivel minden egyszerűbb, könnyebb, könnyedebb. Magától a gyártótól, aki saját maga termeszti a tököt, dolgozza fel és két kezével sajtolja, házhoz is szállítja, és olyan elánnal, szeretettel beszél az alkotásáról, mintha a legkedvesebb gyermekéről lenne szó. Ha egyetlen dolgot emelhetnék ki, miért érte meg ide jönnöm dolgozni, az ez a tökmagolaj lenne.

+1: 1 adag fehérjeturmix.

Péntek Enikő: Kar-comb zóna

Péntek Enikő: Időzóna edzések 1-5. itt
Péntek Enikő: Időzóna 6 (has-kar) itt
Péntek Enikő: 2x4 perc popsi tabata itt
Péntek Enikő: Has-kar zóna kombó itt

Péntek Enikő - ötletek napi 5 étkezésre itt
Péntek Enikő étrend itt.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha 

Belső csend

itt

Motiváció