2021. március 7., vasárnap

2021/9. heti összefoglaló

Hétfőn munka, utána dobozoltam 4 napra.


Kedden este sikerült vadásznom korábbi időpontot, így szerdán mentem a nőgyógyászati kontrollra. Este pótdobozoltam.

Csütörtökön volt egy majdnem-roham.

Pénteken újabb dobozolás újabb 4 napra.


Szombat anyuéknál.

Vasárnap már 2. hete bélflóra (hormon) támogató étrenden.


...

Irtó kemény endo-hét volt ez. Hétfőn és kedden egész elviselhető volt a fájdalom, gyógyszer sem kellett. Szerda estétől, mintha ez a kis bigyó megsértődött volna azon, hogy újra láttam az ultrahangon tisztán kivehetően, olyan tombolásba kezdett, ami vasárnapig kitartott. Fullra bekoktélozva jártam dolgozni, szó szerint azzal teltek a napok, hogy próbáltam életben maradni. 10/9-9 és feles őrjöngéssel az energiaszintem mínuszban volt, kegyetlenül nehezemre esett még a légzés is. Végleg eljutottam odáig, hogy a fájdalom határozta meg a létezésemet. Iszonyatos. Akkor csináltam valamit, ha épp "csak" 9-es volt, és abban is rettenetesen elfáradtam. Még ma hajnali 2-kor is arra ébredtem, hogy az endo -aki sosem alszik- boldogan viháncol, kellett koktélt bevennem. Vasárnap délelőtt kivasaltam. Sok volt, de nem tetemes mennyiség, mégis ráment a teljes délelőttöm, mert bizony pár darab után le kellett üljek pihenni. Délután volt 2-3 óra, amikor elnyugodott a kicsike, ki is használtam a 3-as szintet, kitakarítottam a lépcsőházat, megfőztem holnapra a teámat és a kávémat, felporszívóztam. Ki is purcantam...



2021/1. heti összefoglaló itt
2021/2. heti összefoglaló itt
2021/3. heti összefoglaló itt
2021/4. heti összefoglaló itt
2021/5. heti összefoglaló itt
2021/6. heti összefoglaló itt
2021/7. heti összefoglaló itt
2021/8. heti összefoglaló itt


Facebook oldal: Boszorkánykonyha

2 hét bélflóra támogató étrend után


Február 21-én, vasárnap bevásárlás az első 4 napra és dobozolás.
Szerdán bevásárlás a csütörtöki főzéshez. Csütörtökön dobozolás.

1. hét összegzés:

"Könnyed" gyomorérzés, turbó emésztés.
A koffein még hiányzik, de napról-napra csökken a sóvárgás.
Mérlegeltem is: mínusz 1.6 kg.

2. hét



Szerdán pótdobozolás.




Csütörtökön újabb majdnem-roham.

Pénteken dobozolás újabb 4 napra.


Szombaton anyuékhoz is vittem a dobozomat.

A második hét tapasztalatai:

- A sóvárgás a koffein után már nagyon csekély.
- Nem szeretem a salátát, a csicseriborsót, nem kedvencem az édesburgonya, a kölest, quinoát ki nem állhatom. De az én állapotomban már nem kérdés, mit szeretek és mit nem. Ennem kell, amit lehet és pont. (Ma vacsorára a salátát már le fogom turmixolni és befogott orral megiszom.)
- Megmaradt a könnyed gyomorérzés. Mondjuk a zöldség irtó gyorsan felszívódik, konkrétan bármennyit egyek is belőle, fél óra múlva szinte üres a gyomrom, esély sincs a túlevős érzetre.
- Maradt a turbó emésztés.
- A súlyom úgy látszik, hogy stabilizálódott a héten. Két hét alatt a változás: mínusz 1.2 kg.
- Aminek nagyon örülök: a vércukrom (tegnapi mérés ebéd után 1 órával 4.8) 5 körüli. A szénhidrátos, tésztás étrenddel azért voltak 8 körüli értékek, és ha jól tudom, minél stabilabb a vércukor, annál jobb nekünk. Nincsenek sóvárgásos-kajarohamos-falatkaparomazéhségtől tüneteim. Persze éhes vagyok sokszor, de az egy normális érzés.
- Csütörtökön kezdtem a Tubanis-kúrát. Kíváncsi leszek, milyen hatása lesz. Mellékhatás tutira nem jelentkezik majd, mert én úgy döntöttem.
- Ja, még valami: ez az étrend NEM húsmentes, de a húst még a salátánál is kevésbé szeretem, így húsmentes menüt szoktam választani.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha