2017. március 6., hétfő

Hétfő, Mo. 4.




R: 3 vajas kenyér, keto kávé
E: karfiol leves, mustáros hús, főtt édesburgonya
V: kolbász, sajt

Mozgás:

- reggel 10 km futás
- délután 5 km tempós séta


"Bármilyen érzelmi állapot, amelyre tartósan fókuszálsz, növekedni, erősödni kezd és kitermeli a maga körülményeit. Ennek alapja pedig az, hogy megtanuld függetleníteni az érzelmi fókuszodat a jelenlegi körülményeidtől - még akkor is ha azok pokolinak tűnnek."

Abraham-Hicks

Ma volt az első olyan reggel (azóta, hogy hazajöttem Ausztriából), amikor nem hulla fáradtan ébredtem. 

A futás hihetetlenül jól ment, szinte lebegtem az út felett.

Az osztrák munka után megint fogorvossal nyitottam, ami felhozott néhány problémát: valami nem stimmelhet az egészségügyi rendszerrel. Ötödik éve vagyok külföldön biztosított, eddig itthon minden rendben volt. De idén minden röntgent kifizettettek velem, és a ma felírt antibiotikumot is csak teljes áron hozhattam el a gyógyszertárból. Úgyhogy ma fél napom azzal telt, hogy nyomozok: mi történhetett, magyar és osztrák oldalon is. És igyekszem egészséges maradni, mert kint 60ezer Ft-nyi összeget fizetek be a kinti TB-nek (havonta!), két országban nem lehet az ember biztosított, a konkrét információ még kevés, talán változott valami jogszabály idén? (Totálisan legálisan vagyok kint, egyéni vállalkozóként, bejelentett ideiglenes lakcímmel, e-carddal, vállalkozói igazolvánnyal, minden díjat mindig időben befizetek.)

Délután aludtam egy órát. Arra sem emlékszem, hogy becsuktam a szemem, olyan gyorsan elaludtam és úgy durmoltam, mint a tök.

A kinti stressz nehezen feldolgozható, amikor csak megtehetem, le fogok dőlni délután, ha csak fél órára is. És ma is időben megyek aludni, kell a pihenés, az idegeim pedig leginkább ebben a "hibernált", alvó állapotban tudnak regenerálódni.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Mozgás 9. hét




9. hét
H
(Ausztria)
K
SZ
CS
 P (Magyar-
ország)
SZ
V

- guggolások,
amíg bírtam,
3 körben
- 9.11km
-10.67km
8.76km
14.10km
2.33km
6.5km
3.61km
Heti
55.14km


Összes
421.22km


Mozgás 1-2. hét itt
Mozgás 3. hét itt
Mozgás 4. hét itt
Mozgás 5. hét itt
Mozgás 6. hét itt

Mozgás 7. hét itt

Mozgás 8. hét itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha