2013. január 18., péntek

Bölcs

itt

Bikini projekt 3

Bikini projekt 1 itt
Bikini projekt 2 itt

itt
Hogy jól álljon a bikini, nem árt átgondolni az étkezést. Eddig hétvégente előre egy hétre megterveztem, mit, mikor fogok enni, és kiszámoltam, hogy az hány kalória, mennyi fehérjét, zsírt, szénhidrátot tartalmaz. Ha dolgoztam, vagy ha utaztam, előre csomagoltam, dobozoltam. Viszont hétfőtől egy merőben új helyzet áll elő: külföldre megyek dolgozni, ahol -egyelőre- még fogalmam sincs, pontosan mi vár rám, mit fogok enni, mikor, hogyan... A csomagomba mindenesetre bekerült 10 fehérjeszelet, 1 cs fehérjepor, 1 cs zabpehely, 2 cs abonett, 2 cs zabkeksz, 1 cs diákcsemege, 1 cs korpovit. No meg a vitaminok, az Azomyr és a BCAA. A fejemben már körvonalazódik, miként lehet az étkezést megoldani. Lazán ugyan, de két lehetőségre készülök: ha lesz alkalmam edzeni, a másik pedig, ha nem lesz. De mindkét esetben az alap marad:
  •  Nincs cukor és hozzáadott cukros dolgok.
  • Nincs finomliszt.
  • Sok folyadék.
  • Lassú evés.
  • Figyelek a mennyiségre.
  • Amennyire lehetséges, a szénhidrát nagyobb részét a nap elején fogyasztom el.
  • Lehetőség szerint sok zöldséget eszem.
Azt hiszem, így túl nagy bakot nem lehet lőni. Se külföldön, se itthon. :)

Napi menü

Rohanós-intézős napjaim vannak. A mai kajám reggel dobozolva-csomagolva várt. Ma aztán tényleg sűrű nap volt, benne volt a pakliban, hogy nem lesz időm enni, de azért falatonként eszegettem délelőtt, és az 1 liter tea is elfogyott.
 
Amit megettem:
  •  3 szendvics (6 szelet U1 kenyér, 120 g light sajt, 100 g paprika)
  • 1 narancs
  • 60 g zabkása 2 adag fehérjeporral
  • 5 db korpovit keksz 3 kocka fekete csokival
  • 10 g tökmag
Összesen: 1312 kcal, 123 g F, 114 g CH, 34 g zsír 

Belső csend. És bölcs.

Légy önmagad

 EGYIK LEGFONTOSABB DOLOG AZ ÉLETÜNKBEN: MERJÜNK ÖNMAGUNK LENNI. Merjük elfogadni azt, akik vagyunk és szeressük önmagunkat. A legtöbb probléma abból adódik, hogy nem merünk önmagunk lenni, és nem tudjuk vagy merjük felvállalni önmagunkat. TE egyedi vagy. Nincs szükséged, hogy olyan legyél, mint én, vagy olyan legyél ,mint valaki más. Miért? Mert te csak te lehetsz... Egyedi és megismételhetetlen csoda. NÉLKÜLED a világ szegényebb lenne, hiányozna a te fényed, melyet lelkedben hordasz. Engedd, hogy ez a fény ragyogjon ... HISZEM:  a csoda bennem VAN. Én vagyok az a csoda, amire szükségem van ... Megengedem hogy így legyen ...
 
Légy önmagad
EGYIK LEGFONTOSABB DOLOG AZ ÉLETÜNKBEN MERJÜNK ÖNMAGUNK LENNI . Merjük elfogadni azt akik vagyunk és szeresük önmagunkat .A legtöbb probléma abból adódik hogy nem merünk önmagunk lenni , és nem tudjuk vagy merjük felvállalni önmagunkat . TE egyedi vagy .Nincs szükséged hogy olyan legyél mint én vagy olyan legyél mint valaki más .Miért? Mert te csak te lehetsz... egyedi és megismételhetetlen csoda .NÉLKÜLED a világ szegényebb lenne , hiányozna a te fényed melyet lelkedbe hordasz .Enged hogy ez a fény ragyogjon ... HISZEM A csoda bennem VAN én vagyok az a csoda amire szükségem van ...megengedem hogy így legyen ...
itt

Búcsú

Szerda este tudtam meg, hogy mehetek hétfőn Bécsbe dolgozni.
Csütörtökön mondtam meg a kollegáknak.
A gyerekeknek pedig ma, az utolsó napon.
Csaptunk egy kis "Búcsú-partit", néhány sós és édes rágcsán kívül vittem saját, lisztmentes muffint, ami mindenkinek nagyon ízlett. :)
 
 
Külön kértem, hogy ne vegyenek búcsúajándékot, de azért megleptek egy csokor csodaszép virággal.
És egy kolleganőm horgolt nekem egy őrangyalt, egy másiktól pedig kaptam egy mosolymanót és egy csodaszép képeslapot:
 
 
 
Ez volt életem 3. munkahelye. Hétfőn pedig megyek a negyedikre.
Real New Life, welcome!

Edzés: ZWOW # 15-16


képek: Pinterest


Előtte bemelegítés, aztán nyújtás.

Motiváció