2012. november 28., szerda

Megjegyzéses: Szénhidrát

Upsz, hát mindig ez van az Asylumnál. Hogy eddig sem ettem kevés CH-t (170 g körül), de most ez is kevésnek bizonyul. Ne lépj hátra, lehet, hogy ufo vagyok, de anno, pár éve, csináltam 100 g Ch alatti diétát, és teljesen depis lettem tőle. Sztem ilyen kemény edzés mellett, mint az Asylum is, egyszerűen kell a CH.
Ma az a nap volt, hogy ettem pluszt. Egy marék diákcsemegét. Nem bánom, mert végülis nem sz@rt ettem. A Shaunos étrendben ugye délután-este már nincs CH, nyáron ha sikerült végigkínlódnom, menni fog most is. De az Asylum étrendet újra át fogom tanulmányozni, pontosan megnézem, mik az ajánlatok vacsorára. Sőt az esti +1 kajci sem mindig lesz fehérje, mert nem igazán van az emésztésemre jó hatással. Majd kitalálok valamit :)
 

40/31. nap

Edzés: Asylum 30/4. itt
 
Reggeli:50 g kukoricapehely, tej
 
327 kcal, 10 g F, 55 g CH, 4 g zsír
 
Tízórai: 10 g mandula, 10 g mazsola, 2 alma, 1 narancs
 
157 kcal, 4 g F, 24 g CH, 6 g zsír
 
Ebéd: Lekváros arilepény
 
244 kcal, 28 g F, 53 g CH, 10 g zsír
 
Uzsonna: Sonkás spagetti (itt), melegszendvics (itt)
 
 
222 kcal, 22 g F, 26 g CH, 3 g zsír

 
225 kcal, 12 g F, 28 g CH, 7 g zsír
 
Vacsora: Fafül gombás kínai csirke (200 g), 100 g saláta
 
 
A makrókat sajna passzolom. Igyekszem kideríteni és közölni.
A vacsora makrói nélkül a napi: 1175 kcal, 76 g F, 186 g CH, 30 g zsír.
 


Recept: Melegszendvics

3 szelet kenyeret (Spar, teéjes kiőrlésű toast) feldaraboltam, a szeletek közé összesen 1 szelet sonka került (Tesco, Schwarzwalder) és egy szelet laktózmentes ementáli sajt (Aldi, Milfina). Melegszendvics sütőben megsütöttem. Isteni!
 
 
225 kcal, 12 g F, 28 g CH, 7 g zsír

Recept: Sonkás spagetti

 
A tegnap megfőzött tésztát (itt olvasható) a csodaserpenyőmbe tettem, öntöttem rá kevés vizet, rátépkedtem 20 g sonkát, összemelegítettem, kész.


Bölcs

"Amíg nem éled át, milyen a másiknak, addig nem tudsz szeretni. Amíg nem fáj neked a fájdalom, amit másnak okozol, nem tudsz szeretni. A karma nem büntetés, hanem tanítás: megtanít, milyen a másiknak lenni; mit érez, hol fáj neki. Amíg nem fáj a seb, amit másokon ejtesz, és nem vérzel tőle te is, addig nem tudod, mi az, hogy »vele« és »együtt« és »közösen«. Együtt érezni valakivel csak akkor lehet, ha az én idegeim is összerándulnak attól, amit benne én okozok."
Müller Péter
 

Edzés

Asylum 4. kör 30/4. Vertical Plyo 
 


Jujj, de jó kis edzés ez!
Már a bemelegítéskor leszakadtam a combjaim, aztán ahogy bemelegítettem az izmaimat, már csak néha fordult elő ilyen. Úgy minden percben ;-)
Szeretem ezt az edzést is, és most aztán turbóra kapcsolok, mert 7-kor indulnom kell dolgozni.

Motiváció

Méghogy nem lehetséges???
Dehogynem!
Go edzeni!