2023. október 14., szombat

Szombat: szülinapi buli

Anyu 70. szülinapját a Selyemgyár Étteremben ünnepeltük a legszűkebb családi körben. Már augusztusban elkezdtük szervezni: húgoméknak Budapestről kellett jönniük, M. már dolgozó (és másoddiplomás egyetemista) felnőtt, L. hétvégén is szokott dolgozni, M-nak hetekkel előtte be kell jelentenie a szabadság igényét, én is kértem a suliban, hogy erre a szombatra semmiképp semmilyen programot (bitte).



Kivételesen húst kértem, nagyon szeretem az oldalast és ritkán van alkalmam ezt enni.


Kb egy héttel ezelőtt megmondtam anyunak, hogy meglepetés bulit szerveztünk neki, de a tortáról nem tudott. :)




Finom volt minden, mindenki nagyon kedves, minden gyönyörű. A tortához lejástzották Halász Judittól a Boldog születésnapot dalt is, szerintem nagyon kedves gesztus (amúgy is elénekeltük volna).




Utána anyunál folytattuk az ünneplést. Húgom lánya, P. orosz krémtortát sütött a Nagyinak meglepiből, hát le a kalappal, simán cukrászdai minőség volt, és anyu is nagyon örült.



Sajnos szörnyen ritka, ha így együtt tudunk lenni, Pedig nagyon-nagyon jó.

Szerda, csütörtök, péntek

A cím szinte hosszabb, mint amennyi dolgot ebből a három napból fel tudok sorolni... Pedig iszonyatosan sűrű hét volt munkában is, otthon is.

A fac.e törölte a Boszikonyha oldalról azt a bejegyzést, amiben leírtam, hogy meg kell hami.sítani az elektro.nikus n.aplót, mert nem írhatjuk be, ténylegesen mennyit d.olgozunk. Ha még egyszer ilyet találnak, elbúcsúzhatok a Boszikonyha f.ész oldalamtól. Pöppet szólj igazat és betörik a fejed, persze sz.ólássz.abadság van és az or.szágban is minden rendben.... ... ...

Két kép a tegnapi sulis őszi bálról.



Amúgy meg: