2013. szeptember 1., vasárnap

Új fejezet / 4. heti étrend

 
Nem, nem ilyen lesz a kaja a héten.

 
És nem is ilyen (bár ez nem katasztrófa).
 
Hanem ilyen:
 
1. Rántotta, zöldség, pufi rizs/Zabkása
2-3. 150g hús/hal, 150g zöldség, 33g rizs
4. 150g tonhal, 150g zöldség, 3 pufi rizs
5. Rántotta, zöldség.
 
A hús-zöldség kombókra van egy csomó ötletem (sőt a rántotta-zöldség kombóra is), ha lesz rá időm, kreatívkodok, fényképezek, és ha a blog istene is úgy akarja, fel is tudom tenni majd a képeket...
 

Frissítés 2013. 09. 03-án:

 
Jó, elég. Kipukkanok a sok rizstől, sok a hús, sok a pufi rizs, sok a tojás, sok az eldobott tojássárgája. Tegnap éjjel beszéltem a szervezetemmel, azt mondta, ő ugyan jól van, de megpróbálhatok változtatni, ha akarok, ő ragálni fog rá.
A héten amúgy is intézkedős-szaladgálós napjaim lesznek, és a vállam még nem százas, így kiötöltem egy kis étrendváltoztatást. És edzésben is lesz kis váltás (a vállam miatt).
 
Röviden:
 
 
H, Sze, Szo
K, P
Cs, V
R
3 ek zab,
2 fehérje
3 ek zab,
2 fehérje
6 tojásfehérje, gomba,
2 sz sonka, zöldség
E
150g hús,
50g rizs,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
U
150g tonhal,
2 pufi rizs,
150g zöldség
150g tonhal,
150g zöldség
150g tonhal,
150g zöldség
V
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
150g hús,
150g zöldség
Edzés
súlyzós+aerob
aerob
-
 
 


Új fejezet 21. nap

Tegnap nem írtam külön, de minden ment a terv szerint. Ahogy ma is.
 
itt

Hihetetlen, mennyire el tudok fáradni a kinti két hét alatt. Igaz, hogy mindig az utolsó 3 napra zsúfolódik össze sok minden. A két hétből most is a mai, az utolsó nap volt a leghúzósabb, tán negyed órát ültem, este 7-kor. Ráadásul főzés közben rosszul fordultam, és valami elmozdult belül a bal vállízületemben, egy kézzel gépelek és maga a puszta létezés is úgy fáj, hogy össze kell szorítanom a fogaimat... Bekentem speckó krémmel (na, az is besz@rás volt), ennél többet egyelőre nem tehetek. Remélem, reggelre kutya bajom.
 
Az alvásaim egyre jobban mennek egyébként. Csak most megint jön egy kimerítő utazás, megint váltás... No, remélem, nem fog nagyon bezavarni.
 
A kaját tartom.
 
Ja, ma volt a 3 hetes mérés, eredmények itt.

Új fejezet / 3. hét / Eredmények

Gyakorlatilag szerény véleményem szerint ennyit ér a mérleg, mint a képen. Ha az ember nagy súlyból akar fogyni, akkor mutathatja, hogy jó-e az irány, de a tükröt és a ruhákat megbízhatóbbnak tartom. És nem megyek most bele abba, hogy ugyanannyi zsír/háj nagyobb helyet tölt ki, mint ugyanannyi izom. Amit kilókban el lehetett érni, már régen elértem. A testem jól érzi így magát, egészséges vagyok, és szegénykém nem érti, miért akarom én ebből az állapotából kibillenteni.


itt
Első hét:
- Minusz 1 kg.
- Comb minusz 1 cm.
 
Második hét:
- Minusz 0.4 kg.
- Derék minusz 1 cm.
 
Harmadik hét:
- Minusz 0.1 kg.
 
 
3 hét alatt összességében:
- Minusz 1.5 kg.
. Comb minusz 1 cm.
- Derék minusz 1 cm.
 
Még egy hét van vissza, amit érdemes megadni egy diétának. (A diéta szó alatt egy cél érdekében betartott speckó étrendet értek, nem fogyókúrát.) Eddig is szépen mutatja, hogy tiszta étkezéssel, megfelelő mennyiségú energiabevitellel és mozgással egy egészséges, kis léptékű fogyást-alakulást lehet véghezvinni. Igyekszem a jövő héten is okosan enni, de nagyon rohanós hét lesz. No, nem festem az ördögöt a falra, egy hét múlva újra eredmények jönnek.