2012. augusztus 12., vasárnap

Napi esti

Ami sikerült:


(edesviz.hu)

  • Együtt lenni a családdal.
  • Fejbeli szokásnapló (mérés).
  • Tartalni a kajatervet.
  • Megcsinálni az edzést.
  • Tartani a minimum 3 liter folyadékot.

Ami nem sikerült:
  • elmulasztani a fejfájásomat...

Jó éjt!

Mai edzés

Asylum 13/Strength és 14/Relief



Hát igen. Mosolyogva gyilkol :)
Én pedig fejgörcs mellett belül mosolyogva örülök, hogy megcsináltam.
Pedig éjjel negyed 11, most végeztem.
De van egy célom, eldöntöttem, hogy megcsinálom, és mivel az utóbbi fél évben különösen sokat fejlődtem önfegyelem és következetesség terén, odaálltam a tükör elé, vállon veregettem magam, ránéztem a combomra, elképzeltem, milyen lesz hamarosan, vettem egy nagy levegőt, és lenyomtam a mai lenyomnivalót.
Nem vagyok éhes, de megeszem a vacsim (körözött) maradékát, és lefekvés előtt megiszom a turmixot. Mert megígértem magamnak, hogy rendesen végigcsinálom. És szeretnék nyugodtan aludni ;-)

Vacsora

Körözött paprikában


A körözött friss sajtból (cottage cheese) készült, kis sóval, fűszerpaprikával, apróra vágott lila hagymával.

Mai motiváció

Még nem vagyok otthon. Fáj a fejem, pedig ittam eleget. A kaját tartottam, és ma annyira nem volt nehéz, hogy ne egyek a gyümölcstortából és a túrós sütiből. Régen volt pihenőnapom, így úgy terveztem még tegnap és ma reggel, hogy ma lesz a pihenő, nem edzek. De az előbb megnéztem a hétvégén készült fotókat (és rögtön albumba is tettem, megcímkézve, mert ez gyakran elmarad, aztán nem találok semmit...), és először elfogott a kétségbeesés: szörnyen lassan alakulok. Még mindig tiszta zsír a hasam és a combom. Mi a francnak csinálom én ezt az egészet, ha semmi értelme. Minek figyelek a kajára, elviselem, hogy mellettem istenieket esznek, kóláznak (a kólát imádom; tudom, miket tartalmaz, de imádom- nem ittam ősidők óta), minek edzek, ha nem látszik... De nem hagytam meg magam sokáig ebben az állapotban. Mert az eszemmel tudom, hogy mivel tartom az étrendet (még ha az uzsira kijelölt salátáktól már néha tépem is a hajam, szálanként; az esti fehérjétől pedig simán be tudnám fonni a szemöldököm), és megcsinálom az edzést a tőlem telhető legjobban, és az étkezési naplómban vezetett méréses táblázat is igencsak kecsegtető; tudom, hogy el fogom érni a célomat. Mert így van ez: a következetes, kitartó munkának meglesz a gyümölcse. Szóval eldöntöttem: ha hazaértem, legyen bármilyen késő, megcsinálom az edzést. Strength és Relief jön, imádom, nem is hosszú. És ahogy a bejegyzés végére érek, egyre inkább kezd rajtam elhatalmasodni az az érzés, hogy már előre várom, hogy eddzek, már előre érzem, milyen jó lesz csinálni, és már most tudom, mennyire jó és büszke érzés kerít majd hatalmába, ha izzadtan írom a bejegyzést, aminek az a címe: Mai edzés.

Uzsonna

Párolt saláta



Pároltam vegyes fagyasztott zöldséget, amikor kész volt, vágtam rá friss lila hagymát. :)

Nincs kifogás!


(facebook)

Vacsorák - gyűjtemény

Reggelik- gyűjtemény itt.
Tízóraik- gyűjtemény itt.
Ebédek- gyűjtemény itt.
Uzsonnák- gyűjtemény itt.

Vacsorák- linkgyűjtemény a képek alatt.

 





  1. Fahéjas túrókrém
  2. Saláta
  3. Körözött paprikában
  4. Nulla céhás palacsinta
  5. Tonhalsaláta

Ebéd

Ma ugyanazt eszem, mint tegnap, de hoztam egy ötletet:

Zöldséges-sajtos tészta


Megfőztem (max.) 100 g tésztát, pároltam egy marék zöldséget, amit a forró tésztára tettem, erre csöpp sajtot reszeltem és megszórtam petrezselyemzölddel. Gyors, olcsó, egyszerű, és nagyon finom.

Tízórai

Eddigi tízóraik gyűjteménye itt.

Jó, ha a gyerekek is rákattannak a tízóraimra ;-)


Tízórai:
1 túrós palacsinta (tortilla lapból), maradék túró, barack.
(Shaun ajánlása szerint: CH+fehérje.)

Napi bölcs

Reggeli

2 tk kenyér, zöldség, felvágott, és a szokásos tea és víz.

Reggel


Ahol vagyok, nincs digitális mérleg, csak hagyományos, de azért, hogy a fejbeli szokásnaplómban ne legyen X, ráálltam. Azért ez is mutatja, hogy gond nincs. :)
Szép napot!