2015. július 15., szerda

Szerda: nyaralás 3. nap

Tegnap este lefekvés előtt Milu hipózott, elláttam. De ez azt jelenti, hogy éjfélkor és hajnali 3-kor is mérni kell. Az éjféli mérés előtt le sem feküdtem, akkor is hipó volt. Elláttam, aztán -habár iszonyatosan fáradt voltam- nem tudtam azonnal elaludni. 3-kor újabb mérés, de akkor már rendben volt a vércukor.
A mai napot az Aquaparkban töltöttük. És a napi fő téma a tegnapi barlangtúra volt. Katartikus élmény volt mindannyiunknak, alig tudtuk még ma is felfogni, hogy megcsináltuk, mert tényleg nem semmi fizikai és pszichikai teljesítmény.

R: paradicsomos hal, uborka, lenmag kenyér


És egy adag saját somlói. B-nak ugyanis szülinapja volt, megünnepeltük itt is.


Milán csobban.


Milán a víz alatt. Ez a két kép jellemezte egész nap :)


Pet fent...


... és lent. Ő is egész nap a vízben volt, mint ahogy B. is.


A strand büfében ebédeltünk. Irtó drága, de még én is találtam elfogadható ételt. 

E: sült kolbász (nagyon finom volt), grill zöldség, natúr saláta.P. akkor csak egy főtt kukoricát kért, rá egy órára megevett fél csomag kekszet, majd egy újabb óra múlva ezt:


Aztán egyre gyakrabban jöttek ki pihenni. Mindenki nagyon fáradt volt ma, ők is. B. aludt is egy nagyot a strandon.


Késő délután én is sokat voltam vízszintben ;)


Vacsorázni -egyszer nyaralunk, adjuk meg a módját alapon- a helyi Muskátli vendéglőben. csodaszép, egyszerű, tiszta környezet, nagyon barátságos, jópofa pincérek, érdekes, de jó étel választék, csodás tálalás, finom fogások, szóval nálam csillagos ötös. Főleg, hogy volt saláta, friss volt, meseszép, hatalmas adag és nagyon finom.
Pet itt is jót evett -ahhoz képest, hogy fényevő-, húslevest és Mini Manót:


Amikor kihozták, persze a fiúk is rácuppantak, úgyhogy ők is ettek egyet. (Milu hipó közeli állapotban volt, mért, így neki is belefért. Nem ideális, de nyaral.)

Már reggel elkezdtük egymáson összeszámolni a föld alatt szerzett kék foltokat. Mindenkin akad bőven :) De büszkék vagyunk rájuk nagyon :)

A vacsora után B-t hazavitték, de nekünk még van egy napunk. És program még mindig akad :)