2014. június 22., vasárnap

Szent Iván éji rémálom...

Ez lehetne a címe a könyvnek/filmnek, ha megírnám ezt a sztorit. Hollywoodi avagy bollywoodi sikerfilm lehetne. Ha. Ha tudnék teljesen tisztán gondolkodni. Ha lennének szavak. Még nincsenek. De hamarosan lesznek.

Ez egy nagyon különleges csomagolás volt. Kicsit nagyobbra sikeredett, mint máskor, amikor utaztam vissza Ausztriába. Elkészült az osztrák csomag is persze, és minden más holmim is csomagolásra került. Egész nap pakoltam, zsákoltam, dobozoltam azután, hogy az éjjel talán két órát ha aludtam. Aztán minden átkerült egy tárolóba. Ha jól számoltam, 23-szor fordultam a harmadik emeletről, kocsiba be, egyenként. A tárolónál kocsiból ki. Ott A. segített becipekedni, amit itt is nagyon köszönök.  Az első kanyarból hazafelé az én gyémántos drágaság autókám átvette a lelkiállapotomat és bemondta az unalmast: bejelzett és letiltott a motor. Azért biztonságos helyre evickéltem vele, ott a szokásos rutin: autó leállít, kulcs ki, vár, majd tiszta erőből szétrugdostam a gázpedált, ez szokott hatni. Hatott, a sebesült lábamra is. Felszakadt a már majdnem begyógyult seb, de majd E-nél kikúrálom. Bent maradt ugyan a sárga motor jelzés, de elindult és probléma nélkül hazavitt az autó. ("Haza"?) És megcsinálta nekem a második kört is.

Szóval lépcső, 23-szor 60 valahány, hát számolj! Olyan de olyan embertelen comb és fenék edzés súllyal, hogy azt elmondani nem tudom. És a cipekedés szuper felkar edzés! Úgyhogy ne költözzetek, csak lépcsőzzetek, cipekedjetek!

Tegnap a nappaliban aludtam a padlón, ma már nem ott fogok. A., akihez a cuccomat vittem, nagylelkűen tüneményesen felajánlotta, hogy aludjak náluk, de húsz hónapos babája van, én meg hajnalban indulok, nem fogadtam el. Megvan a szállásom, és nem fogok zavarni senkit. Nem mondom el, hol, mert lebeszélnétek róla. Majd, ha már megvolt!

Két nap alatt egy kis burgeremet ettem, egy húsz dekás mogyit és egy marék málnát. És megittam vagy egy hekto vizet. Plusz csak 1-2 óra alvás, az egész napos pakolás, a rengeteg lépcsőzés, így most már bandzsítok, alig tudom nyitva tartani a szemeimet és fázok, mint egy kutya. 

Summa summárum: 4 óra múlva indulok ki dolgozni. Lesz 2 hetem rá, hogy kiokumláljam, merre legyen a költözés, hogyan tovább. Mert bizony költözöm...