2012. december 19., szerda

Belső csend: Vizualizálás

"A vizualizáció módszere azért nagyon hatásos, mert miközben elképzeljük magunkat a vágyott állapotban, arra a helyzetre jellemző gondolatok és érzelmek születnek bennünk. A vizualizáció gyakorlatilag nem más, mint képekben megjelenített, erősen összpontosított gondolat, amely hasonlóan erős, intenzív érzéseket kelt. A módszer használata közben tehát nagyon erős frekvenciát bocsátunk ki az univerzum felé. A vonzás törvénye pedig fogja az adást, és visszasugározza az annak megfelelő képeket. "
 
(Kép és szöveg: itt.)

Napi menü

Reggel nagyon nehezen keltem fel. Tudtam, hogy nem szundizgathatok a telefonnal, mert visszaalszom és elkések a munkából. Megfőztem a teát, megcsináltam a szörpöt, szatyorba dobtam a chia pudingot, az almát, és már robogtam is a munkába.
 
Délelőtt: 1 adag chia puding fél adag vaníliás fehérjeporral; 1 alma; 4 db zabkeksz. És elfogyott a 2 liter folyadék.
 
Fél 3 előtt szorítottam be a kocsit a parkolóba, de a lakásba feljönni nem volt időm: telefon: mehetünk a megbeszélt cuccért. Még volt 8 percem, hogy pénztárzárás előtt odaérjek a bankba, de sikerült. Gyors rohanás haza, 2 perc alatt kész volt a kaja, aztán rohanás ügyintézni, gyors bolt, haza. Van még hazahozott munka, de előtte vacsora, munka közben pihenésént majd edzés.
 
Délután: 100 g párolt zöldség 1 pár sült virslivel, kevés (laktózmentes) tejföllel és kevés majonézzel. 60 g kifli kis vajjal.
 
 
Este: 100 g gombaszószos virsli 50 g párolt zöldséggel.

 

Bölcs

 
"A legjobb módja annak, hogy önbizalmat szerezz, hogy megteszed azt, amit egyébként félnél megtenni."
 (William Jennings Bryan)
 

(forrás itt)
 
A napokban teszek szert egy kis önbizalomra :)

Napi menü

A héten nem ideális a kajám, de nem is katasztrófa. Egyelőre makrókat nem számoltam, de biztosan 1400 kcalon belül vagyok, talán a CH kicsit magasabb.
 
Hétfő:
Délelőtt: 1 narancs, 2 alma, 20 g diákcsemege.
Délután: 200 g szecsuáni csirke, 200 g saláta; 2 mézes kenyér; 100 g kukoricapehely, tej.
Folyadék: 4 liter.
 
 
Kedd:
Délelőtt: 20 g diákcsemege, 1 adag chia puding.
Délután: 200 g szecsuáni csirke, 200 g cékla; 2 mézes kenyér; 100 g kukoricapehely, tej.
Este: 20 g párolt zöldség.
Folyadék: 4 liter.