2014. november 27., csütörtök

Csütörtök (Mo. 14/4.)

Hét óra természetes alvás után edzés: láb, mell, tricepsz (3x15).

           

Bemelgítés

- guggolás
- fekvenyomás

- lábhajlítás
- tárogatás

- tricepsz fekvőtámasz
- áthúzás

Nyújtás




R: palacsinta, saját szilvalekvárommal  A sok költözés alatt találtam még egy kis üveggel. Teljesen natur, mindenféle tartósítószertől mentes, és semmi baja, pedig egy éves  A kávés bögrében tea van.

És meg kell jegyezzem: jól megszivattam magam ezzel a reggelivel. Mert finom volt ugyan, de az a fránya CH... Fél óra múlva istentelenül éhes lettem. Nagy nehezen, 2 bögre teával kihúztam ebédidőig, bár fél 12-kor már ettem.

E: aji csuka pörkölt (ismételt köszönet K-nak), cékla. És desszertnek ettem egy kis csokikrémet, volt még egy csöpp maradék cocomas a hűtőben, amit már el kellett használni.

V: rántotta (2 tojás, 2 szelet sonka, 1 ek kókuszzsír), saláta tökmagolajjal, avokádó.

Ma is volt pszicho beszélgetés. Mivel annyira a családomat érintő (a blogot olvasó) emberekkel is kapcsolatos, a részletekre nem térnék ki. A lényeg: ha embertelenül lassan is, de haladok. És kiderült: a függőség nem jellemző a -nagy- családomra, általam megszakítható, és így -ha lesz egyszer gyerekem- nem fog tovább "öröklődni".

Az alvásról is természetesen beszéltünk, kaptam egy technikát, amit gyakorolnom kell egészen addig, amíg megtanulom a gondolataimat kordában tartanom. Nem fog azonnal működni, de ha rendszeresen csinálom, egy idő után megoldást fog hozni.

Gyógyszeres kezelést továbbra sem kapok. Amit eddig használtam, a nagymamámtól kaptam, végszükség esetére, és tényleg csakis abban az esetben vetem be. Egyébként irtózom a bogyóktól, gyógyszerektől.

Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Motiváció