2016. január 14., csütörtök

Csutortok



Ugye ha az elet citrommal kinal, csinaljunk belole limonadet. 😉 Mindig igyekszem megtalalni az apro szepsegeket mindenben, mindenhol. A szobamban talaltam az elsot. A teraszon a masodikat. 😊



R: kolbasz otthonrol, sajt, laktozmentes tejfol soval, glutenmentes kenyer, keto kave.
E: parolt zoldseg, sult pulyka
V: szalami, sajt, rantotta, uborka

Hizok. Zsir raktarozodik. A laktoz- es glutenmentes kesztermekek f.o.s. kategoria. Izre is, osszetetelre is. Gyakorlatilag ugyanugy nincs tapanyag a gltenmentes kenyerben peldaul mint a hagyomanyosban. Se zsir, se feherje, csak nemi szenhidrat. No meg talan valamennyi rost. Az emesztesem szegeny sikitozik. Csak ma, egy het ittlet es a tegnap esti rantotta utan kezdett reggel normalizalodni. De meg korantsem a regi. 

Edzes? Most nevettem egyet. Ha nincs alvas, nincs nalam normalis ebrenlet sem, ez a zombi kategoria, igy a napi kis setat leszamitva eddig egyszer, meg a korhazban volt celzott mocorgas. Az ejjel mar aludtam. Ha marad igy, hogy van lehetosegem aludni, akkor fogok mozgolodni.

Maximalisan megertem azokat, akiknek nehez kisgyerek vagy nehez munka mellett idot es energiat szakitani a mozgasra. Nekem hianyzik. Ugyhogy majd ugyesen kitalalok valamit, hogy beillesszem az itteni eletembe is.


Kaptam nasit:



Es amire kikiserleteztem a kavet, hogy jo legyen, kaptam egy masik kavefozot...


Es voltam setalni.















Aztan meg Pino is atjott kicsit. Roppant okos es kedves kutyus. Mar par napja joban vagyunk.


Freeletics Cardio & Strength 9. hét

1. hét itt
2. hét itt
3. hét itt
4. hét itt
5. hét itt
6. hét itt
7. hét itt
8. hét itt

9. hét:





Freeletics Cardio 15 hetes program itt

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha