2022. március 31., csütörtök

Napom

Húzós hét eddig is. 

(Fontos email-várás egész nap.)

Reggel munka.

Rohanás haza. Gyors ebéd. Mivel nincs idő főzni, M. meghívott az Ebédlőbe. Vega menü, nagyon finom volt.


Rohanás haza.

Fogmosás. Közben megjön az email, de nincs időm elolvasni. Fogorvos. Átmosás. Ha húsvétig nem gyógyul meg, kihúzzák. Ma azt is megnézte a fogorvos, hogy ha húzás lesz, csiszolás nélkül, "panellel" megoldható a fogpótlás.

Rohanás haza. Email olvasás. Sajnos hibásak az adatok. Email írás: sürgős javítást kérek.

Közben másik email írás: a mai online továbbképzésre kérek linket. Egy percen belül megkapom. Amíg várom a javított emailt, eljön a továbbképzés ideje, így belépek az online felületre. Közben megjön a várva várt email, javítva, ami rossz volt. Ezzel további teendő is van, méghozzá még ma -hiába már fél 4-, de fél órán nem múlik, 4-ig tart a továbbképzés, maradok a végéig. De közben telefonálnom kell, sms-t írnom, időpontot egyeztetnem 2 féllel és a harmadiknak jelezni, mikor jó mindenkinek. Siker. Mindeközben M-t is vártam, a távtovábbképzés végén felhívtam, pont akkor állt meg a parkolóban a ház előtt.

Gyors mosdó, indulás anyuékhoz. Hivatalos ügy, a további intézendők alapfeltétele, hogy ez meglegyen. M. visz, ő vezet, kölcsön autóval, amiben van ülésfűtés is, hálás vagyok mindenért, mert a fáradtságtól már lassan szétfolyok.

Este 8. Hazaérés. Még néhány emailt el kell intézni, jelezni anyunak, hogy jól hazaértünk.

Este 3/4 9. Már a nevemet sem tudom. Holnap munka. Jó éjt.