2018. május 2., szerda

93. nap

A hosszú hétvége után ma újra munkanap. "Csak" 3 nap lesz a héten, de mindhárom hosszú, a 3. roppant hosszú, így ha mozogni akarok, kénytelen vagyok korai időpontra állítani az ébresztőt. Fél 5-kor keltett ma a vekker, megvolt a súlyzós és a futi. Gyors tusi, rántotta készítés, dobozolt étel a táskába, indulás.

Aztán úgy jártam, mint általában: idő nem volt evésre. A reggeli rántottából fél 10-kor kaptam be pár falatot, a maradékot adminisztrálás közben tömtem magamba délután. A második étkezésre végképp nem volt idő. A suliból siettem haza, el kellett intéznem még valamit, csak utána, amikor hazaértem, ettem.

Hatalmas mázli, hogy a sulié egy régi épület vastag falakkal, lassan melegszik át, bent ebben a kánikulában is konkrétan hideg van még, amit én nagyon szeretek. A kocsiban, ami a tűző napon áll a sulihoz közel, viszont ezer. Ma azonban nem ettől izzadtam le, hanem az első kanyarban szó szerint velem szemben felbukkanó autótól. Nem tudom, mit keresett az én sávomban. De köszönöm az őrangyalomnak, hogy jelen volt. Istenem, simán ott maradhattam volna....

A meleg annyira kipurcant egyébként, hogy mire hazaérek, használhatatlan vagyok. Minden nyaram ilyen kánikula idején. Úgyhogy holnap is korán kelek. Kell a mozgás.

Elsős "édesség":

"Már megjöttünk Keszthelyre, anyák köszöntésére..."


Étek:

1.: rántotta (5 tojásból)
2.: sajtos csirke, saláta, csokikrém némi áfonyával

Mozgás:

1. Pahla 6. hét/péntek
2. 6.5 km