2021. augusztus 13., péntek

Péntek



Aug. 23-án megyek endo kontrollra. Az időpontot ügyesen kell lefoglalni, időben, mert semmi perc alatt betelnek a helyek, akár a megnyitott időablak végéig is. Múlt héten vettem ki a dobozból az utolsó levél hormontablettát. Gyanúsan kevésnek tűnt. Utánaszámoltam: a kontroll előtti utolsó 5 napra nem elég. Nem lenne gond, de ha este elfelejtem bevenni (5 hónap alatt 3-szor fordult elő), azonnal erős görcsölés jön. Nem pánikolunk, hanem megoldást keresünk. Járt az agyam, de aludtam egyet az ötletekre. Másnap írtam az endós csoportba a lányoknak, tudna-e valaki 5 szemet kölcsönadni/eladni. Jelentkezett is D., a héten már meg is jött a kis csomag majdnem egy teljes levél tablettával. :)


Ma egész nap carakodott a hasam, mellé kicsit a gyomrom is, plusz nagyon vizesedtek ma a lábaim. Beszéltem az én kis endómmal, hogy oké, ma tombolja ki magát, mert holnap fontos lenne a hasnyugalom. (Azt hiszem, hogy 3 hónap alatt összesen ez a 3. alkalom, amikor ilyet kértem. Az előző kettőt megkaptam, most is reménykedem.) Holnap hosszú, ha minden igaz, ezernél több kilométer vár rám, izgiizgiizgi. :) Reggeli itthon lesz, ebéd odafelé útközben vagy ott, vacsora hazafelé, úgyhogy ezt a kettőt dobozoltam. Rántotta, saláta/cékla/répa, pur kenyér. És teszek még be a víz mellé mogyorót arra az esetre, ha nagyon éhes lennék.


Na most, mire a bejegyzés végére értem, pillantottam a gép jobb sarkára: péntek van és 13. Milyen mák, hogy általában fogalmam sincs a dátumról, ha péntektizenhárombabonás lennék, legalább nem tudtam volna, hogy ma kell szerencsétlenségtől tartanom. :)

 

9 év Boszorkánykonyha

Pontosan ma 9 év 1 hónapos a Boszorkánykonyha blog.



Érdekességek érdeklődőknek:








És a blog Facebook oldala (ami 1 évvel fiatalabb):





Amellett, hogy ez a virtuális naplóm, nagyon sokat kapok az Olvasóimtól. Sok figyelmet, észrevételt, üzenetet, kérést és segítséget. Ezért nem tudok elég hálás lenni.

Sz í v b ő l     k ö sz ö n ö m  ! ! !