2019. szeptember 9., hétfő

Eredmény 3 hónap dobozolás után

Pünkösdkor döntöttem el, hogy elég a plötyiségből. Elkezdtem előre főzni, dobozolni, 2 ill. 3 napokra.


























Ez szénhidrátszámolt étrend, csupa olyan dologgal, amit imádok (bundáskenyér, krumplifőzelék...). Miért? Mert a tavaly júliusi görcsös-mentős sztori után semmivel nem tudtam az akkor hirtelen "odanőtt" alhasi úszógumit csökkenteni. Orvosilag minden rendben, se a keto, se a torna nem hozott változást. Adtam egy esélyt a CH-os étkezésnek. Működik.


A kilók különösebben nem érdekelnek, a centi és elsősorban a ruhák megmutatják az igazságot. Ez "csak" 3.9 kiló minusz és összesen 18 cm-rel vagyok kevesebb, de a ruhákkal gondban vagyok: minden nadrág lifeg rajtam, nem kicsit. Idén már nem vásárolok újat, mamival bevetetem, amelyiket lehet, jövőre viszont kell majd egy új ruhatár.


Hogyan csinálom? Kinézem, mit szeretnék enni, 2-3 napra előre megfőzöm-dobozolom, és mind megeszem. Akkor is, ha hőség van, akkor is, ha nincs kedvem, akkor is, ha lecsukódik a szemem a fáradtságtól, ha esik, ha fúj, dobozolok. 

Volt a 3 hónap alatt buli, nyaralás a húgom gyerekeivel, meg buli, ezekre nem dobozoltam. És megyek néha freikávézni, és ha 10+ km-t megyek (ez ritka), többet eszek.

A mozgás egyelőre leginkább gyaloglás/futás, ha rá tudnám tenni a rendszeres erősítő edzést, akkor lennék igazán plötyimentes, azaz marha elégedett. Most "csak" nagyon elégedett vagyok. 😇

(Innen választottam programot.)