2013. augusztus 31., szombat

Cím nélkül

Ismertem egy lányt, aki bátor volt. Nagyszájú, makacs, szinte irányíthatatlan. Száguldott előre az életútján, ha falba ütközött, vagy áttört rajta, vagy módosított kicsit az útirányon, de vágtatott tovább. Voltak álmai, és megállíthatatlanul haladt a céljai felé. Vidám volt, rengeteget nevetett, viccelődött. Sosem volt az a társaság középpontja típus, de nagyon sokan kedvelték, szerették. Benne volt minden jó buliban, imádott zenét hallgatni. Felvállalta, hogy fura a humora. Belement olyan kapcsolatba, amiről az esze rögtön megmondta: ne, a szíve viszont azt súgta: próbáld meg. Őszinte volt, kiállt az igazáért akkor is, ha ez másoknak nem tetszett. Verseket írt, novellát, meséket, imádott olvasni. Sírt, ha szomorú volt, nevetett, ha vidám volt. A szüleinek sok bosszúságot okozott, de ők így is szerették. Irigylem ezt a lányt.
 
Ismerek egy lányt, aki egyre többet hallgat. Aki még mindig sok dologban bátor, de már nem olyan makacs, és egyre többször hagyja, hogy irányítsák. Vannak ugyan álmai, de a lelkesedése rövid ideig tart ki. Ritkán nevet, a vidámságot csak hírből ismeri; mivel fura a humora, lassan már nem is viccelődik. Leggyakrabban hallgat és nagyon sokat van egyedül. Sosem hallgat a szívére, csakis az eszére. Sőt néha arra sem. Nem őszinte: saját magával a legkevésbé. Nem vitatkozik, belefáradt. Csak egy blogot ír, mert mindig is szeretett naplót írni. Mocsári béka lett bőle. Ücsörög az iszapban. Néha kidugja a fejét, előfordul, hogy ritkán ugrik is egyet, aztán sokáig csönd.
 
Felhívás
 
Ha valaki felismerné az első lányt, szóljon neki, hogy hétfőtől otthon vagyok. Várom haza.

Új fejezet / 4. heti edzésterv

Az első otthoni hetem a két kinti munkahét után előre láthatóan maga lesz az ámokfutás. Annyi mindent kell leszervezni, elintézni, ide menni-oda menni, hogy az is csoda lesz, ha egyáltalán beleférnek a tervek a hétbe. Kész az edzésterv, de ez most tényleg egy terv.

Focus T25 Review
itt
Mivel lesz a héten gyaloglás-futkosás, a minimum, amit kitűztem célnak: a Focus T25 25 perceseinek az eslő heti adagja, de az maximális erőbedobással, reggelente - édes mindegy, milyen korán kell miatta felkelnem -, hogy ne maradjon el.
 
itt

 
"The whole point of Focus T25 is to cram an hour worth of a workout into 25 minutes. In order for Shaun T to make this happen, he had to figure out a way to get people to “focus” for 25 minutes. That is why the program is called Focus T25. This new Shaun T workout program is only 25 minutes a day, 5 days a week. On Saturday you check your progress with a quick update on your stats, and Sunday you do some stretching.
 
There are three phases to Focus T25. Alpha is month one of preparing your body with the foundation. Alpha teaches how to work, focus, and move your body. Beta is month two, and all about the core. Core strength, core speed, core moves. Gamma is all strength for month three. Gamma will get your muscles growing and your body in ridiculous shape.
 

Focus T25 is for those people that are looking for Insanity or P90X results, but only working out 25 minutes a day. It is for everyone. Beginners, Intermediate, Advanced, it doesn’t matter you can do this workout. In fact, someone asked during a live Beachbody chat with Shaun T “I am a 60 year old grandma who is out of shape. Can I do Focus T25?” and Shaun T said absolutely. Focus T25 has a modifier so you can watch Tania, and follow her, and she will keep it low impact, and get you in great shape and achieve incredible results with T25.
 
Focus T25 is not like Insanity. Focus T25 is a completely focused workout where you will be focusing on specific muscles and body parts hard. Now if you are more asking, is Focus T25 fun like Insanity, I would have to say it is more fun than Insanity because you will be covered in sweat, but at the same time you will only need to work for 25 minutes. Focus T25 is not easy, but it also isn’t a 60 minute or 90 minute workout like Insanity or P90X. If you can focus for 25 minutes, you can do Focus T25." (forrás)
 
Az étkezési terv is készül, de az is terv, egyszerű, kevés (2) főzés, egyszeri bevásárlás, minden csomagolható/dobozolható, előre elkészíthető, hogy ne érhessen meglepetés.

Új fejezet / Motiváció 1 /Döntés itt.
Új fejezet / Motiváció 2 /Célok
itt.
Új fejezet / Motiváció 3 / A motivációról itt.
Új fejezet / A táplálkozás 1 / Hogyan kezdjük el az életmódváltást? itt
Új fejezet / A táplálkozás 2 / Célok itt
Új fejezet / 1. heti edzésterv itt
Új fejezet / Táplálkozás 3 / 1. heti étrend itt
Új fejezet / Edzés 1 / Célok, eszközök itt
Új fejezet / Edzés 2 / Finomítások az edzéstervben itt
Új fejezet / 2. heti étrend itt
Új fejezet / 1. hét / Eredmények itt
Új fejezet / 2. heti edzésterv itt
Új fejezet / 3. heti étrend itt
Új fejezet / 3. heti edzésterv itt.
 
 

Edzéstipp otthonra 21 (heti)

Eddigiek pl. itt.