2018. április 21., szombat

82. nap


Ma ilyen volt a reggel. És így is maradtam. A testem elment dolgozni, de értelme nem sok volt.

Reggel úgy ébredtem, hogy fájt a gyomrom. Egyből tudtam, hogy az egész heti (éves) stressz váltott testi tünetre. Ha csak vezetnem/közlekednem kellene, már az elég nagy stresszforrás. És ugye emellett akad azért egy s más még. A gond nem ezzel van, hanem velem. Nem tudom kezelni a stresszt. Jó lenne megtanulnom...

Nagyon fáradtan jöttem haza is. Mindenre képtelen voltam. M-val napoztunk kicsit, aztán beájultam. Később Frei.



Imádom ezt a pólót. Szellős, egyszerű, nagyon kényelmes. Fontos még, hogy nem szükséges vasalni. Még Knittelfeldben vettem, amikor kint dolgoztam, egy leárazáson. Emlékszem, mennyit agyaltam a sváb fejemmel, hogy megvegyem-e, pedig -ha jól emlékszem- 5 Euro volt csak. 
Most nézem a képet: a nadrágom ezer éves. A dereka lett anno leszűkítve, aztán a szára is. Fenék részen rendesen lóg rajtam. De nincs szívem kidobni, pedig az anno összedörzsölődő szára combnál agyon van foltozva, ez is szuper kényelmes.
Jesszus, a papucsom meg olasz, Meranban vettem, amikor a Felseneck szállodában dolgoztam. 😁 Hát ezt tudom: pontosan 11 éves. Ha kimosom, olyan, mint az új.
Na itt befejezem a képelemzést, mert folytathatnám még, csak nem megy már összeszedni a gondolataimat...


Holnapra nem terveztem semmit. Max megnézek egy filmet, de ezen kívül csak aludni szeretnék. Ha lesz erőm, sétálni egyet. Ennyi a terv: egy napos "üres csésze".

Kajci: a dobozolt, plusz minden más, amit kaptam vagy találtam.

Mozgás: 4km.


 Ma valahogy így...