2014. március 27., csütörtök

Út a cél felé 4. nap

1. nap itt
2. nap itt

3. nap itt
Heti edzésterv itt
Heti étkezési terv itt
Facebook oldal ittDönthettem volna úgy, hogy nem kelek fel fél 6-kor, hiszen szabin vagyok, és különben is megérdemlem. Dönthettem volna úgy is, hogy nem csinálom meg a mai napra tervezett edzést, hiszen senki nem kéri számon rajtam. De van egy célom: szeretném magam igazán jól érezni a bőrömben, szeretném, ha a tükörből egy még csinosabb boszi mosolyogna vissza rám. Ehhez pedig feltétlenül szükséges, hogy a heti, napi kaja meg legyen tervezve, megtörténjen hozzá a bevásárlás, készen legyen a főzés és a napi elemózsia kézközelben legyen. És az izmok sem fognak éjjel, a legszebb álmaim közepette csak úgy felvándorolni rám, ezért bizony tenni kell. A változás fejben kezdődik. Mert kell egy nagyon határozott döntés, aztán kell, hogy fegyelmezetten tartsuk magunkat hozzá és megtegyünk MINDEN tőlünk telhetőt. Nekem fontos a célom. Van olyan fontos, hogy ma is, amikor megtehettem volna, hogy inkább lustálkodok, felkeltem és megcsináltam a tervezett edzést. 

Edzés: 30 perc aerob, aztán kar.Mivel mára is akadt program, már tegnap este összekészítettem a mai menüt, minden csomagolva, dobozolva, mert sokat leszek úton és ilyenkor nagyszerű, hogy csak be kell nyúlnom a táskába a kajáért az adott időpontban.


A minap a postán ért a tízórai, nem estem kétségbe: kivettem a tatyómból a zöld turmixomat és megittam. Voltak furcsálló pillantások, de nem foglalkoztam vele. Illik? Nem illik? Ha cukorbeteg lennék, az életem is múlhatna azon, hogy megeszem-e az előírt ételt, édes mindegy, hogy postán vagyok-e, moziban vagy az állatkertben. És minden csoda három napig tart, tutira biztos vagyok benne, hogy senki nem emlékszik már arra, hogy egy csaj evett a postán...

Tú in van: edzés előtt elindítottam a mosógépet, amire végzett, én is készen voltam az edzéssel ;-)

Reggeli: szendvics, kávé


Tízórai: 1 alma

Délelőtt házimunka volt és rohangálás-ügyintézet-szemészet a városban. Rendesen elment az idő, amiére hazaértem ebédelni.

Ebéd: tegnapi maradék, saláta tökmagolajjal.Majd újra házimunka. Vasalás, közben fim: A békés harcos útja. Elgondolkodtató film rendesen...


Uzsonna: marék kesu és mandula, 4 karika kolbász.

Majd kipakoltam és átrendeztem a kamrát.

Vacsora: szendvics, kávé.

Folyadék: 2 liter víz.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése