2022. május 24., kedd

Kedd

 



Ma nagyon finomakat ettem, és többet a szokásosnál, éhes voltam. :)

Reggeli: tökmagkrémes pirítós, paradicsom.
Ebéd: mediterrán töltött paprika (M. jóvoltából).
V: tükörtojás, csicserikrémes pur pirítós.

És ma lezárult két "korszak". Végre fedőtömést kapott a február óta kezelt (egyik) fogam.

És a kedvenc fogorvosom jövő hónaptól már nem praktizál... Sok fogorvost "elfogyasztottam" eddig majd fél évszázados életem során, de ő volt a kedvenc, a "sztár-fogorvosom". Elképzelésem sincs, hova fogok menni ezután...

Hétfő



Készítettem a napokban néhány fotót, hogy jó lesz a blogra, olyan régen volt már fent kajás kép. Aztán gyűlnek a mappában. A fenti még az egyik ebédem, a vasárnapi, a második az egyik vacsorám.

Rohannak a napok. Eltelik a hétfő és este megkérdezem magamtól: ennyire öreg vagyok, hogy így elfáradok? Tény, hogy eleve a munkanap annyira feszített, sűrű, sokrétű, hogy fél 4-kor már sokszor a nevemet sem tudom, és ugye az a napnak csak egy része. 


(Az oktatás annyira dübörög, hogy pl németből van egy könyv, egy munkafüzet, füzet. Ha azt szeretnéd, hogy legyen játék, móka, kacagás, játékos tanulás, differenciált fejlesztés, akkor minden egyes órához készülni kell: netes kereséssel, pedagógus csoportos kérdésekkel, nyomtatással, laminálással, dobókocka szerzéssel, ötletekkel, játékkészítéssel, fénymásolással, (...). Fizikai képtelenség minden órára alaposan felkészülni.)