2015. december 5., szombat

Szombat: úszás rekord, mennyei étkek..., Magyarország 49.

Hogy mit ettem volna ma, ha kövér lenne a bankszámlám? Rendeltem volna valami jó kis török menüt és szereztem volna paleo 'minyont'. Hát vagy nem. A lényeg: annak ellenére, hogy ma is a 'táplálkozzunk okosan mindabból, ami van itthon' elv működött, istenieket ettem.




Reggeli: turbó töltés, rántotta (1 ek zsír, 2 tojás, 3 szalonna, 2 tk krémsajt magokkal)
Úszás előtt: marék mogyoró. Még nem voltam éhes, de tudtam, hogy mozgás után az leszek, így összedobtam, dobozoltam és vittem magammal az ebédemet. Rántotta, főtt tojás, saláta és egy vajas-paprikás szendvics. Inni vizet vittem. És miért szeretem a mekit? Mert onnan lehet elhozni csomagolt sót, a salátámat nem kellett már itthon megsóznom, így nem "folyott", amire evésre került a sor.
Úszás után ettem meg a csomagolt kajcit.
Vacsora: nagy tányér halászlé (ma is köszönöm, fiúk!), marék mogyoró.


Mai bemelegítő edzés: 1500 méter úszás. 1000 méternél vettem észre, hogy 2 perccel gyorsabb vagyok a múltkorinál. Iszonyatosan lassan úszok, sosem férnék bele a műsoridőbe, ha ezt közvetítenék. Viszont arra gondoltam: ha már most van 2 perc előnyöm önmagamhoz képest, akkor nem állok le, nézzük meg az ezerötöt. Belehúztam. Végig én voltam a leglassabb a medencében, viszont majdnem kerek 4 percet javítottam a "rekordomon"! Tiszta boldogság, hogy fejlődőképes vagyok! (Igaz, hogy Hosszú Katinka vizes lábnyomáig sem érek, viszont mindazokhoz képest világbajnok vagyok, akik nem úsznak.)

Este:

- bemelegítés
- fél perc ugrókötél
- 20 térdfelhúzás ágyszélen ülve
- 10 burpee
- 1 perc hídtartás
(4 kör)
- nyújtás

Már a reggelinél kezdődött: egy korty kávé, kicsit bent tartom a számban, közben jóleső ümmögés. Lenyelem. Hangosan: "Jaj, de finom! Ó, anyám! Ez isteni!". Lassan fogy, mert ezt minden kortynál megteszem. Ugyanez a helyzet a többi összetevővel. Van, hogy fél óráig tart a reggeli.
Az ebéddel majdnem pontosan ugyanez volt a helyzet. Az a rántotta még a reggelinél is finomabbra sikeredett, egyszerűen fenomenálisan finom volt! És a saláta! Kis olívaolajjal, sóval, tökmagolajjal! Hát maga a Paradicsom.
És a halászlé! Nagyon szeretem a jó kis mohácsi hallevet, igazán csodás zárása volt a napnak.

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Motiváció

Szeretem az előtte-utána képeket. Főleg ismerőseimét, magánszemélyekét, azokat, amik nem stúdióban készültek. Számomra ezek a képek, történetek nemcsak azt jelentik, hogy itt van X. Y., aki lefogyott, hanem azt is üzenik, hogy ha az embernek van egy célja, legyen az bármi, és ezért megteszi, amit meg kell tenni, akkor elérheti. Ritka , ha valakinek az ölébe pottyan egy megoldás csak úgy a semmiből. De akarattal, tanulással, kérdezéssel (...) találhatunk megoldási módokat. Ezekből pedig ki lehet választani a számunkra megfelelőt, élhetőt, megvalósíthatót. Cselekvéssel, következetességgel, kitartással pedig sok álom valóra váltható. Minden másra ott a Master Card.



Ten years of dieting and trying to "eat less and run more," left Kadi tired, hungry, weak....and overweight.

One summer, she went on a holiday with her sister and she said, "They did something odd...they ate a lot of bacon, eggs, meat and butter and said it was healthful!"

She thought it was strange that they thought cereal was NOT healthy and that bacon and eggs WERE healthy.


Six months went by and Kadi said, "I was still obese and really depressed."

New Year's Eve, she decided to make another attempt at weight loss. She remembered her sister's bacon and eggs and started searching for information...she found LCHF (low carb, high fat).

Kadi said, "A new world opened up before me...I just read and read....everything fell into place."

She said, "I was satisfied, ate delicious food, and my scale displayed smaller numbers by the day! I became energetic and euphoric!"

It took Kadi 10 to 11 months to lose 33 kg (73 lbs), and she has kept it off for two years!

Kadi finds LCHF easy, and simple to maintain, she says, "not like before when I did calorie counting and the pounds returned faster than they disappeared when I couldn't stand the hunger any longer."

További keto sztorik:

LCHF: Susan itt

LCHF: Kat itt

LCHF: Amanda itt

LCHF: Fatima itt

LCHF: Frida itt

LCHF: Lindha itt

LCHF: Lisa itt

LCHF: Christine Cronau itt


LCHF story: Maria Emmerich itt

LCHF sztori: Rheanna itt

Derek sztorija itt

Telaine története itt

Tony története itt

LCHF story: Zuzka itt

Egy házaspár története itt

Csak a cukor elhagyásával mennyi változás! itt

Egy idősebb házaspár története itt


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha