2013. január 24., csütörtök

Ötzi sztori 2

itt

Egy munkahelyen ugye azt csinálja az ember, amit a főnök mond. Rendjén is van így. Délutánonként teázunk vagy kávézunk. Tegnap a tea volt soron. Gyümölcstea 3 kanál cukorral a néninek. Leültünk, megkóstolja: "Ebből hiányzik valami". Gyorsan átgondoltam, mit lehet elrontani egy teán, de a tejen és a citromon kívül, amit még bele lehetne tenni, más nem jutott eszembe. "Nyisd csak ki azt a szekrényt ott alul!"- mondta E. "Van ott lent egy kis rum, önts nekem kicsit a teába!". Megtettem. Isteni illata volt. "Tölts csak a tiedbe is!". Kicsit töltöttem. Hát azt ajánlom, ne próbáld ki. Mert valami mennyei. Simán fent áll a veszélye, hogy pár nap alatt rendesen hozzá lehet szokni. Ma is teáztunk. Az övé mennyeien illatozott, én simán ittam. :)

Ötzi sztori 1 itt.

Esti

Remélem, látszik a fotón: ilyen meleg van a lakosztályomban :)
Viszont nem sokat vagyok itt, és pozitívum, hogy 16 fokban eszement jókat lehet aludni :)
 
 
Amúgy: minden kívánságom így teljesüljön: esik a hó, reggel óta folyamatosan, már kétszer voltam havat lapátolni, és holnap biztosan kell megint. Végre egy kis mozgás a szabadban. És nem mellékesen: itt kristálytiszta a levegő :)



Napi menü 01.24.

Reggeli:
40 g zabkása, 1 adag fehérjepor, 10 deka szőlő.

Tízórai:
1 csésze kávé.

Ebéd:
10 deka tészta, 25 g sajt, 25 g felvágott, 20 g tejföl, 1 nagy tál uborkasaláta.

Uzsonna:
1 nagy marék diákcsemege.

Vacsora:
1 alma, 25 g sajt

1464 kcal, 63 g F, 199 g CH, 45 g zsír.

Jesszus, a CH nagyon sok. Szakad a hó, remélem, lesz lapátolnivaló, akkor egy részét le tudom dolgozni...


Ötzi sztori 1

itt

Reggel:
én: - Mit főzzek ma ebédre?
E.: - Jó lesz a tolrtellini valami szósszal.
én: - Rendben.
Reggeli után:
E.: - Akkor ma Wurstsalat lesz, ugye? És savanyú uborka.
én: - Rendben.
Fél 12-kor megkérdeztem, hogy szeretné enni a Wurstsalatot.
E.: - A Nudelsalat jó lesz.
én:- Savanyú uborkával?
E.: - Igen, jó, csináljunk uborkasalátát!

:)

Tüneményes egy néni E., jókat rötyögök mindig, amikor így 2 óránként megváltoztatja a véleményét sok dologban. :)

Knittelfeld képekben

itt








 

Kajaalapok

itt

Mivel nem vagyok kisgyerek, aki pufivagyokderohamosananövökéselmúlikmajdezatündérpufiság, akármilyen nehéz is, oda kell itt is figyelnem (de nagyon) az étkezésre. Konkrétan nagyon előre tervezni nem tudok, de amit tudok, azt megteszem. Így reggelire zabkása lesz fehérjeporral és gyümölccsel, tízóraira gyümölcs, ebédre igyekszem olyat főzni, ami nekem is oké, uzsonnára meg vagy sajt vagy fehérjeszelet, vacsorára sajt vagy kefír, zöldség. Fotózni sajna itt nem fogok tudni, a munkahely az munkahely ;-)
 

Edzés: Gumikötél 1. nap

itt


Hú, kegyetlenül korán volt reggel 6 előtt felkelni, mivel ugye tegnap éjjel még a 11 óra meló után edzésterveztem meg étkezési terveztem is. De muszáj mozogni, mert ezt a 3 nap kiesést is már nagyon megérzi a szervezetem. És hiába új ország, új körülmények, a célom maradt ugyanaz, amiért bizony tenni kell.

Bemelegítés
1. Karizom
2. Derék
3. Hátizom
4. Hasizom
Nyújtás

A karizmaim mintha eltűntek volna... Rendesen szenvedős volt :) A derekamban izomláz lesz, már most érzem, de legalább a hát- és hasizmaim nem veszítettek az állóképességükből, azok a gyakorlatok gond nélkül megvoltak. 50 perc, nagyon-nagyon jólesett!!!