2018. március 10., szombat

40. nap

0. nap itt
1. nap itt
2. nap itt
3. nap itt
4. nap itt
5. nap itt
6. nap itt
7. nap itt
1. hét eredménye itt
8. nap itt
9. nap itt
10. nap itt
11. nap itt
14. nap itt
2. hét eredménye itt
15. nap itt
16. nap itt
17. nap itt
18. nap itt
19-20. nap itt
21-22. nap itt
3. hét eredménye itt
23-25. nap itt
26. nap itt
27. nap itt
28. nap itt
29. nap itt
30. nap itt
31. nap itt
32-34. nap itt
35-39. nap itt

40. nap, szombat
Munkanap.

5.10 Megszólal az ébresztő.
Jesszus, azonnal kelj fel! Különben visszaalszol!
Lakásban keringés "öntudatlanul".
5.55 Ránézek az órára, mostanra tisztult ki a fejem.
Itt-ott ég a villany, még alvósban, kávéillat. Jé, már főztem kávét?
Lassan összerakom a cuccomat.
Úristen (avagy Uristen ;) ), elalszom...
6. 55 Öltözés, indulás.
Hova tettem a kocsit?! Ja, megvan.
Elalszom...

Suli. Erősen koncentrálok a jelenre, néha ott vagyok teljesen. Néha majd lecsukódnak a szemeim. A gyerekek fittebbek, energikusak, tündérek. A "legproblémásabb" is meglep, "észre sem lehet venni", csinálja a dolgát, semmi balhé. (Szerintem egy gyerek nem "rossz", hanem sok olyan problémája van, amit még nem tud kezelni, mert nem tanulta meg, hogyan kell. Szerény véleményem szerint ebben kell segíteni folyamatos büntetés helyett. Együttműködő családdal hatalmas lépések kivitelezhetők pozitív irányba.) Annak a híve vagyok, hogy habár jelezni kell a helytelen dolgokat is a gyerek és a szülők felé, ugyanígy azt is, ha a "rossz" gyerek jól viselkedik, és végre dolgozik. Úgyhogy ma a kis delikvens kapott magatartásból a tájékoztatóba egy dicsérő mondatot és egy mosolygós arcocskát.

Indulás haza. De csak állok a suli udvarán, próbálom felturbózni magam, mert aludva nem igazán jó autót vezetni. Aztán elindulok. Sebességváltások, pedálok... Elalszom...

Hol is a listám? Kihalászom a zsebemből vezetés közben. Uristen, nem vagyok képes semmire, de a lista...

Rábeszélem magam, hogy maradok a listánál. És nagyon nehezen, de bemegyek a városba, ide is, oda is, a kocsit is lemosom, mert rajta van a listán. Közben leragadnak a szemeim, a vízpermet tart ébren.

Hazaérek. Kipakolok. Akkor következő műszak. Habár semmi de semmi humorom hozzá, kitakarítok, mosok, teregetek, és mivel soros vagyok, a lépcsőházat is rendbe teszem (nem, nem vizezem be a közös mopot, Cipő bácsi rég megmondta (Repül a bálna refrén)).

Hulla vagyok. Igazán. De vissza van a listáról még valami. Nem, nem bírom, tényleg fáradt vagyok! Aztán meggyőzöm magam, átöltözöm és nekiállok. Igen, mozgok 20 percet. Aztán kis benti séta. És kész. Igaz, hogy tényleg, de most tényleg nagyon fáradt vagyok, de nem haltam bele, és megcsináltam. A teljes lista pipa. 


És ilyen szépségeket is láttam ma:R: 2 tojás
T: 1 alma
E: 2 szendvics
V: 2 tojás, 2 répa

Korai fekvés lesz, mert holnap is időre kelek, holnapután pedig újra munka.

20 Minute Standing STRENGTH without Equipment for BEGINNERS | Bodyweight...Egyéb edzéstippek otthonra ennek a bejegyzésnek a végén.

;)