2016. március 9., szerda

Szerda, Hartheim 22/21.

22/21. Meg legepelni is gyonyoruseg. A holnapi szam bepotyogese meg nagyobb orom lesz. Hat meg a penteki bejegyzes, amit mar laptoprol, otthon irhatok! Reggel van. Ejjel volt I., az ejszakas. Elbucsuztam tole. Rovid volt az ejjel. Reggel fel 6-tol hazimunka. Mar nem volt tiszta alsonemum... Elfogyott az ero, az energia. Pedig ma es holnap meg birnom kell, raadasul ejszakazassal...

A korhazi kajalas teljesen kikeszitett. Allandoan ehes voltam, ajulasig. Itthon sincs tul sok ertelmes kaja /kb 1 hete nem voltam boltban/, de ehes voltam, igy ma ettem. Mindent, amit talaltam.

R: 2 sajat vasajs-paprikas kenyer, 2 keto kave
E: curry-s pulyka, krumplipure, c3kla. Es 2 banan.
Du.: mogyoro es 2 almas sutemeny
V: 2 vajas-majkremes sajat kenyer, keto kave


A heti /!/ 1 oras kimenomon vonszoltam magam kicsit. Bevasarlas utan keptelen voltam tobbet menni, beultem a Penny melletti cukraszdaba egy kavera. A keprol vegul levagtam magam, mert borzasztoan nezek ki...



A delutani kintlet a napsutesben, a levegon, L. nelkul hatarozottan jot tett. Aztan voltak meg vendegek L-nal, ismerosok es szamomra eddig ismeretlenek, es mindegyikuk nagyon normalis volt velem. Beszelgettunk, kaveztunk es ez is jot tett. Uj arcokat latni, uj hangokat hallani, no meg L. is nyugton  volt es nem kellett 100%-ban csak ra koncenetralnom. Kaptam is energiat, estig siman vegigcsinaltam mindent. Az ejszaka meg az enyem, de remelem, L. jol fog aludni.

Elkezdtem becsomagolni. Csodas erzes. Gyonyoruseges. Az utolso adag fagyasztott sajat kenyeremet hoztam fel, meses. Es holnap delutan mar itt lesz a valtom is, megint csak 1-2 percre at lehet adni a megfigyelest. Elegedj meg azzal, amid van - mondjak. Nekem van egy felig kesz csomagom es egy repulojegyem pentekre. Sot este van, vegre bemehetek a szobamba es ledolhetek az agyra. Mindez igazi boldogsag.


Motiváció: Katie (ketogén, LCHF)

Katie spent just 7 months on Keto.



190lbs -> 130lbs

"I was really strict with my carb intake and in the beginning and went to the gym 3 to 4 times a week. I lost 40 pounds in 4 months, it was crazy!"

"I've always struggled with my weight. I've never been this size before! 190 is the heaviest I've ever gotten but all through high school I was probably between 155-170. It was constant weight loss then gain. I was convinced I couldn't be any smaller then 155 to tell you the truth."