2013. április 26., péntek

Spontán tervek a két magyarországi hétre ;-)

 
 
Egyél ezt! Egyél azt! Ne egyél ezt! Ne egyél azt! Így főzz! Úgy főzz! Ennyit igyál! Ne igyál annyit! Eddz keményebben! Ne legyen olyan sok edzés! Súlyzózz! Kardiózz! Endomorf, glikémiás index, receptek, "jó" szénhidrátok, "rossz" szénhidrátok, sok fehérje, kevés fehérje, több zsír, kevesebb zsír, paleo, IR, low carb, étrend, edzésterv, idő, napirend, tervek, makroszámítások, csomagolás, dobozolás, méricskélés, kilószámra teleírt jegyzetfüzetek, kiütések, . . .   . . .   . . .   . . .
 
Annyiszor hallottam/olvastam, hogy össze kell zavarni a testet. Hát most összezavarom.
Recovery hét jön, méghozzá a javából. Úgy ahogy még soha nem csináltam.
 
kép


90/19. Napi menü

 
Az ebéd a fenti összetevőkből túrógombóc volt.
 
A vacsora:
 

 
1339 kcal


 
Mozgás:
- kert gazolás
- 1 óra séta
 






 
Folyadék: 2.5 liter

Gyors vacsora

Mivel jó idő van, ma rengeteget tevékenykedtünk a kertben. Meg voltunk vásárolni és sétálni is, így gyorsan kellett vacsorát készítenem, mert már éhes voltam.

Pár szelet háromféle színű kaliforniai paprikát felszeleteltem, serpenyőben zsiradék nélkül átpirítottam. Ráütöttem két tojást, összesütöttem. A végén felkockázott sajtot szórtam rá. Nagyon egyszerű, nagyon gyors és isteni finom!

 
237 kcal, 21g F, 2g CH, 15g zsír

Recept: Salátaöntet

 

RECIPE: In a glass jar put ½ c olive oil, 2 tbsp white wine vinegar, 2 tbsp Dijon or grainy mustard, 2 cloves garlic (minced), 2 tbsp maple syrup. Put on lid, shake well and refrigerate overnight (allows garlic to release flavour). Shake before serving & store leftovers in the fridge. (Forrás: itt.)