2015. november 27., péntek

:)


Péntek, Magyarország 41.


Edzés reggel:
- bemelegítés- 25 fekvőtámasz
- 10 felülés nyújtott lábemelés
- 10 felülés hajlított lábemelés
- 10 hasprés váltott lábnyújtás
- 10 felülés törzsfordítással nyújtott láb
- 10 felülés törzsfordítással hajlított láb
4 kör
- nyújtás.
Plusz 6 km kocogás.


Délután elfogadtam M. uszodameghívását (itt is köszönöm!) ("kérni nem kell, de amit adnak, el kell fogadni" alapon). Tíz perc alatt összedobtam egy kis ebédet, bedobáltam a hátizsákba a szükséges dolgokat és előre tudtam, hogy ma -hiába imádok- nem fogok úszni, hanem bevetem magam a wellness részlegbe. Gőzkabin, pihenés, termál medence, pihenés volt a menü három körben. És habár csak a hajam alja lett vizes, a gőztől visszajöttek a hullámaim.


Reggeli: rántotta (2 tojás, 1 ek zsír), alma
Ebéd: marék mogyoró még itthon, az uszodában jégsaláta sóval és 2 ek olívaolajjal, 2 főtt tojás, 1 kis adag maradék tojáskrém, 3 olívabogyó
Vacsora: gyors szendvics, tea


"Soha többé ne vezesd félre magad olyanokkal, hogy azt mondod: 'Ez meg ez miatt érzem magam rosszul.', 'Ez az esemény elbátortalanított.', 'Miatta vagyok elkeseredett.', 'Ennek hatására kerültem padlóra.'. Ezek mind hazugságok. Az igazság az, hogy Te döntesz minden pillanatban. Ha igazán őszinte lennél magadhoz, akkor ilyeneket mondanál: 'Ezt a rossz érzést választottam.', 'Az elbátortalanodás érzését választottam.', 'Az elkeseredettséget választottam.', 'Én magam választottam a padlóra kerülést.'.

Minden pillanatban megválasztod a dolgokhoz való hozzáállásod és tudati állapotod. Nincs olyan, hogy valami hatására rosszul érzed magad. Csak olyan van, hogy úgy DÖNTÖTTÉL, hogy abban a helyzetben rosszul érezd magad."

Bashar

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Gyors "szendvics"

Szendvics vagy tekercs, mindegy, gyorsnak gyors. És finom is.


Salátalevél, arra sajt szelet, arra paradicsompüré. Az egészet feltekerni. Kész.

Ha lenne itthon, lehetne turbózni sonkával, lazaccal... De így is nagyon finom.


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha