Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2018. március 4., vasárnap
Töltött bundáskenyér
Hozzávalók:
# 2 nagy tojás
# 2 csapott evőkanál útifűmaghéj
# só
# kókuszolaj a sütéshez
# a töltelék: 2 szelet sonka, 2 szelet sajt
Elkészítés:
# Serpenyőben kókuszolajat forrósítok.
# Egy tálkában összekeverem a tojást, a sót, az útifűmaghéjat.
# A massza felét két "kupacban" a forró olajba adagolom.
# Ráteszem a sajtot, a sonkát.
# A maradék masszát rájuk kanalazom.
# Egy villa és egy kanál segítségével megfordítom, készre sütöm.
Ötlet innen.
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Kiprobaltam en is :) NAGYON FINCSIIIIIIII
VálaszTörlésÖrülök, hogy Neked is ízlik! :)
TörlésSzia! A kcal értéket tudnál megadni, meg zsír/fehérje/CH?! Köszönöm szépen! :)
VálaszTörlés