2013. január 4., péntek

Hús-vér motiváció 31 (előtte-utána kép)

Itt írtam arról (színesre katt), hogy a blog indulása óta centikben, kilóban, látványban mennyi a változás. Most pedig találtam egy egy évvel ezelőtti képet összehasonlításként. Ekkor kezdtem az életmódváltásosdit, és ez életem első "előtte" fotója. Tisztán emlékszem rá, hiába telt el háromszázvalahány nap, mennyire ideges, izgatott voltam az önfotózástól. Szabályosan rosszul voltam, amiért ezt a bálnaságot megörökítem, amiért ez a test nyomot hagy memóriakártyán, hogy újból szembesülhetek vele a számítógépen... Nyomasztott, zavart rettenetesen, nem akartam megcsinálni, de nagyon nem. Látni sem bírtam magam, utáltam ezt a sok hájat és ezt a tehetetlen csajt. De tudtam: szembe kell néznem a ténnyel: most ilyen vagyok. El kell fogadnom, hogy most így nézek ki. Tudatában kell lennem annak, hogy ez a kiindulópont. És szeretnem kell azt a lányt, aki most ilyen, mert ez a lány az, aki eldöntötte: ebből elég! Nincs több szégyenkezés! Nincs több nadrágból oldalt (is) kibuggyanó úszógumi! Elég volt a próbálkozgatásokból, a 2 nap diéta- 3 nap zabálás koncepcióból! Megcsinálom! Most!
Elkészült a kép, amit ma már szívesen megmutatok bárkinek. Mert az a csaj tényleg komolyan gondolta. Az a csaj tényleg jól néz ki már. Az a csaj lefogyott 20 kilót, 2012-ben olyan 6-8-at. Kifogyott a ruhatárából :) És halad továbbra is az úton a célja felé.
 
Nekem senki ne mondja, hogy jó kövérnek/hájasnak/túlsúlyosnak (...) lenni. Számomra legalábbis borzalom volt. A tavalyi év egyetlen életmódváltásos percét sem bánom, nem bánok egyetlen izzadtság cseppet sem, nem bánom a kegyetlen izomlázakat, nem bánom, hogy nem ehettem mindig azt és annyit, amit és amennyit épp kívántam volna. Megerősödtem testben és fejben is, és nagyon büszke vagyok arra a csajra, aki az első képen szerepel! Igen: büszke vagyok magamra. Mert helyettem senki nem csinálta volna meg. Csakis én vagyok az, aki tehetek magamért.
Ha én meg tudtam csinálni, bárki meg tudja tenni!


Hús-vér motiváció 37 itt
Hús-vér motivációk (gyűjtemény) itt
Hús-vér motiváció 35 itt

6 megjegyzés:

  1. Wow Timi! Nagy-nagy gratula neked! Nagyon ügyes vagy! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, Bea! :) Ha a tavalyi kép mellett lesz a fél év múlva készülő fotó... Mmmm! :)))

      Törlés
  2. Fantasztikus vagy!!! Így kell ezt csinálni!

    VálaszTörlés
  3. Szeretek itt lenni nálad, nagyon inspiráló vagy! Remélem én is kifogok tartani! Gratulálok.

    VálaszTörlés
  4. Örülök, ha segíthetek! :)
    Kívánok neked sok erőt és kitartást!!! :)

    VálaszTörlés