2012. július 30., hétfő

Edzés tervezés, ha elutazom

Előfordul, hogy felpattanok a varázssöprűmre és elutazom. Leginkább családtagokhoz. És legtöbbször csak 1-2 napra. Korábban írtam az étrendem megtervezéséről utazáskor (http://boszorkanykonyh.blogspot.hu/2012/07/etkezes-tervezes-ha-elutazom.html), de ugye nem mindig előre látott az utazás, így nem mindig esik a pihenő nap éppen arra a dátumra.

  • Amíg rékáztam, vittem a laptopot és a DVD-t, és a tornázós szerkómat.
  • Amikor futottam, elsőként mindig a futócipőmet és a futószerkómat csomagoltam be. Nem hiányozhatott az iPad sem. És a fél literes üvegem, amiben mindig vittem magammal vizet vagy sportitalt.
  • Aztán jött az Insanity. Szintén laptop és DVD.
  • Az Asylumhoz is laptop kellett és DVD, a létrát odaképzeltem ilyenkor (is). Ha eszközigényes volt éppen az edzés, hát betettem a gumiszalagot és a gumikötelet. Igazán nem nagy pakk.
  • (Ha elkezdem a Les Mills Pump-ot, akkor maga az utazás előtti pakolás is kész edzés lesz: a 26 kilós súlyzópakkot lecipelni a harmadikról, majd hazaéréskor visszacipelni a harmadikra :))
  • Polifoamot sosem vettem és nem használtam. Van egy öreg fürdőlepedőm, azt használom a talajon végzendő gyakorlatokhoz. nekem nagyon jól bevált.
  • Az edzésekhez (Insanity, Asylum) szükséges vizet bárhol legyek, megtalálom (igen, már többen akartak vinni a sivatagba vízfelkutatónak ;-), tökéletes erre az egy alkalomra a csapvíz is, ha nincs éppen más.

Ami mindig jön:
  • cipő
  •  zokni

  •  sportmelltartó
undefined

Vinni szoktam még egy rövidnadrágot és egy "tornázós pólót", mikor melyik van éppen kéznél. De ha ne adj isten otthon maradna (ilyen még nem fordult elő), akkor is lehet ezek nélkül edzeni.

A családnak meg szoktam mutatni, hogy éppen mire edzek, ők szörnyülködnek és megpróbálnak majdnem mindenáron megóvni attól, hogy halálra kínozzam magam, de a 2. kétségbeesett kézösszecspásukkor már el szoktam vonulni bemelegíteni.
Edzőterme (sajnos) egyik ismerősömnek sincs, így kénytelen vagyok "elbújni" egy olyan helyen, ahol nem zavarok senkit (és engem sem zavarnak). Mindig van ilyen hely :) Nyújtás után egy jó kis tusi, és meg is volt az aznapra rendelt szent edzésevangélium.


Facebook oldal: Boszorkánykonyha



2 megjegyzés:

  1. én ma költözködtem, 8 ikeás zsák megtömve aktákkal iratokkal (nehéz a papír is), nincs lift. És láttam, hogy a vállam, bicepszem bedurrant, és a lábizmaim is alakulnak, azt hiszem ma kihagyom az igazi edzést, mert melegben cipekedni szerintem keményebb, mint légkondis edzőteremben. :-) Pár év múlva szerintem az én autóm is így fog kinézni. :-)))

    VálaszTörlés
  2. Hányadik emeletre cipekedtél? Én a 3.-on lakom, ide sem semmi nehéz cuccokat felcipelni, úgyhogy megértelek! Az edzéseket én itthon nyomom, se szigetelés a házon, se légkondim, se ventilátorom, de tuti, hogy valamivel komfortosabb lehet a légkondis edzőtermi edzés! :))
    Éljenek az edzőcuccal megpakolt csomagtartók! ;-)

    VálaszTörlés