2021. május 9., vasárnap

2021/18. heti összefoglaló

Vasárnap este van. Megcsináltam az antistressz gyakorlatsort. Nemrég főztem meg 4 napra és dobozoltam. Előtte megbuheráltam a wc-tartályt, mert reggel nem működött a lehúzó, csak ömlött le a víz a csészében, ahogy a vezetékből a tartályba folyt. Előbb nem volt rá lehetőségem, hogy megnézzem, csak elzártam a főcsapot, mert mentem anyuékhoz. (Szerencsére jól vannak, náluk minden a megszokott.) Egész nap görcsöl a hasam, délelőtt 2 koktél csúszott le, este is kell majd még, addig igyekszem szenvedéssel kihúzni. Bár még a lépcsőházat is ki kell takarítani, én vagyok a soros.

Szombaton is fájt már a hasam, nem is terveztem túl sok mindent, csak a szokásosat: bevásárolni anyunak, takarítás, mosogatás, vásárlás magamnak a vasárnapi főzéshez, bevenni a vitamin kapszulát, a port meginni, a cseppeket, a gyógygombát nem elfelejteni (együtt, egyszerre nem megy, próbáltam, hasmenés a vége, mindet időben eltolva bevéve semmi gond), szemetet levinni, mosás, teregetés, ha megszáradt (panelban gyorsan megy) vasalás, rendet rakni a konyhában, torna, antistressz, sulis papírok rendszerezése, legalább nekiállni a tanfolyami záródolgozatnak, kicsik háromnegyedéves értékelése (ha sok időm marad), ebéd után ledőlni kicsit, kocsiban rendet rakni, lemosni, este olvasni a Kepes könyvből legalább pár oldalt... Huh. Előre tudtam, hogy nem fér minden bele. Hasfájás nélkül talán menne, de ez most nem az a szitu. Rengeteg dolog elmaradt.

A sulihét húzós volt, mint mindig. 42 tanóra... És ezek csak a megtartott órák. Volt értekezletünk, volt, hogy ügy miatt tovább bent kellett maradni, a gyerekek viselkedése kezdi elérni a minősíthetetlen kategóriát, és ez csak pár dolog. (Annyi, de annyi ötletem van, hogyan lehetne élménnyé, változatossá tenni egy tanórát, de heti 42-re egyszerűen fizikai képtelenség érdemben felkészülni...) A jövő hétbe még belegondolni sem vagyok hajlandó, durva lesz nagyon.

Hétfőn és kedden fájdalommentes napom volt, szerdán is csak este kezdődött a fájás-szúrás, de az meg is maradt, sőt erősödött vasárnapig.

Még mindig nem tudom, hogyan lehetne értelmesen "megszervezni" a napjaimat, egy ilyen jövő-menő-fájós "játékkal" pedig igazándiból tervezhetetlen. Amit eldöntöttem: legyen meg a főzés, amikor aktuális, szedjem be a cuccosaimat, érjek oda a munkába, bírjam, aztán (gyorsan) érjek haza, a többi várhat.

Heti haladás: 27km. Idei eddigi: 507km.





2021/1. heti összefoglaló itt
2021/2. heti összefoglaló itt
2021/3. heti összefoglaló itt
2021/4. heti összefoglaló itt
2021/5. heti összefoglaló itt
2021/6. heti összefoglaló itt
2021/7. heti összefoglaló itt
2021/8. heti összefoglaló itt
2021/9. heti összefoglaló itt
2021/10. heti összefoglaló itt
2021/11. heti összefoglaló itt
2021/12. heti összefoglaló itt
2021/13. heti összefoglaló itt
2021/14. heti összefoglaló itt
2021/15. heti összefoglaló itt
2021/16. heti összefoglaló itt
2021/17. heti összefoglaló itt

...........

Bélflóra támogató étrend


- 1. dobozolás 4 napra itt
- 2. dobozolás 4/2 napra itt
- 3. dobozolás 4 napra itt
- Pótdobozolás itt
- 4. dobozolás 4 napra itt
- 5. dobozolás 4 napra itt
- 6. dobozolás 4 napra itt
- 7. dobozolás 4 napra itt
- 8. dobozolás itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 2 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt
- Dobozolás 4 napra itt




Facebook oldal: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése