Négy tojásfehérjét felvertem egy adag vanília ízű fehérjeporral.
Zsiradék nélkül serpenyőben mesütöttem mindkét oldalán közepes lángon.
Közben a gesztenyetömbből lefaragtam 10 g-nyi gesztenyét.
És egy adag csokis fehérjeport kevés vízzel sűrű, de még folyós krémmé kevertem.
A kész "pizzára" morzsáltam a gesztenyemasszát, ráfolyattam a csokikrémet.
270 kcal (és 54 g F, 8 g CH, - zsír)
Ha a tojássárgáját is hozzáadom az úgy működőképes vajon?
VálaszTörlésSzerintem igen. Esetleg, ha 1 tojással, negyed adag fehérjével kipróbánád... :) És jelezd, légyszi, hogy oké-e a boké! Köszi! :)
Törléstöbbször akartam már kérdezni, hogy te ilyenkor hogyan hasznosítod a sárgáját... :) Egyébként a TE blogod adja most nekem a legeslegnagyobb motivációt!! Köszönöm hogy vagy! :)
VálaszTörlésŐszintén: ha nincs épp, akinek készíthetnék belőle valamit, kidobom...
TörlésÉs, Katus, én köszönöm! :)