Egy blog egy boszorkányról és konyháról, életről és módról, izomról és építésről, zsírról és csökkentésről. Magamnak: mementónak, és mert szeretek naplót írni, fotózni; másoknak: örömre, ötletnek, olvasgatásra.
2012. október 17., szerda
Recept: Sonkás-gombás arilepény
20 g sonkát 100 g gombával megpirítottam, csöpp petrezselymet tettem rá. Az arilepényhez fél órával korábban beáztattam 40 g apró szemű zabpelyhet annyi vízbe, hogy ellepje, majd kevertem hozzá egy tojást, megsütöttem, mint a palacsintát.
Tálalás: a forró lepényre 20 g tejfölt kentem, rátettem a sonkás gombát és már falatoztam is :)
(Makrok hamarosan.)
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése