2012. október 22., hétfő

Recept: Császármorzsa Linda módra

Imádom Linda oldalát és a receptjeit. Itt van például a töltött gomba, és itt a sült túró. És most jöjjön a császármorzsa!

Hozzávalók:

1-1,5 marék zab
0,1%-os tej
2 db tojásfehérje
folyékony édesítő
vanília aroma
kókuszzsír
diabetikus baracklekvár


Készítés:

A zabot beáztatjuk annyi tejbe, amennyit éppen fel tud venni. Közben a két tojásfehérjét, édesítővel és vanília aromával kemény habbá verjük. Ezután a beáztatott zabot óvatosan hozzákeverjük a tojásfehérje habhoz.
Egy serpenyőben felhevítjük a kókuszzsírt, majd lassú tűzön megsütjük a zabos habot. Figyeljünk oda, mert könnyen odakap. Ha kész, némi diabetikus baracklekvárral tálaljuk.
 
(Forrás és kép: itt.)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése