2012. október 10., szerda

Edzés 2 és uzsonna

LMP: Flow & Hard core abs

Les Mills FLOW. Increase flexibility, decrease soreness, and improve your alignment as you stretch and lengthen your entire body. (20 minutes)

És a tervvel ellentétben (mármint hogy másik nyújtás lesz ez helyett) megcsináltam. Az elejétől a végéig, és nem röhögtem a jóga pózok nevén, sőt nem röhögtem egyáltalán, hanem koncentráltam. Ugyanis sztem annyira jó a LMP, hogy nem hiszem, hogy egy gagyi nyújtást tettek volna ide, sztem ezt nem engedhetnék meg maguknak.
 
Olyan izmokat is éreztem, főleg a 2. részben, amiket eddig sosem. És elhangzik, hogy türelmesnek kell lenni a testünkkel, gyakorlással alakíthatunk a rugalmasságon. Oké, türelmes leszek. :)
 
Les Mills HARD CORE ABS. Carve out your core and define your back with moves that hit your muscles from every direction. It’s 360-degree training for your entire midsection. (20 minutes)

Les Mills Pump Hardcore AbsEz a has blokk szerény véleményem szerint zseniális. Olyan egyszerű kis gyakorlatokat tartalmaz, hogy nem is gondolná az ember, hogy ezeknek köze lehet a hashoz és a törzshöz. Egyszerűek és rafináltak, és a végére az összes hasizmot átdolgoztatják. Nem nehéz, de hatásos. Ez az egyik kedvenc részem. :)
 
 
 
 
 
 
Uzsonna: Répa-alma saláta
 
 
100 g sárgarépát és 100 g almát lereszeltem, meglocsoltam fél ek mézzel. Egyszerűen mennyei! :)
 
95 kcal
1.6 g F
20 g CH
0.6 g zsír

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése