2017. augusztus 1., kedd

Kedd: minimalizálás maximum hőmérséklet(b)en


Reggel helyzetjelentés, reggeli. Kánikula ide vagy oda, nem mehetek minden nap strandra (időm lenne, de spórolok). Maradt az egész napos magamat locsolás. És befejeztem, amit júli végére terveztem: minimalizáltam a dolgaimat. Nem volt nehéz vagy túl nagy meló, mivel nem olyan régen egyszer már szanáltam, viszont most kicsit drasztikusabb voltam. Amit egy éve nem használtam, amelyik ruhát egy éve nem hordtam, félretettem. Ha jövő ilyenkorig a polcon lesz még, akkor megy ajándékba, caritasnak.


Szabadult fel hely is itt-ott. 


Ami javításra szorul, külön tettem, Mamikám meg tudja reparálni. Ami lyukas-áttetsző (úgy szoktam mondani: amiben nem mennék el orvoshoz), az megy a kocsiba, tökéletes lesz takarításhoz.


Aminek lejárt a 'szavideje', kukáztam. Amit lehetett, feltöltöttem. És csak egy icipici rendszerezéssel is nagy rendet lehet elérni.


Kihegyeztem a szemceruzákat, kidobtam a már éppenhogycsakszínező szempillaspirálokat, feltöltöttem a már korábban minimalizált, praktikus vihető mini fürdőszobámat.


A konyhai irodai és mindenes sarkot is ráncba szedtem.


Holnap se strandolok, viszont el fogok menni időről időre valami klímás helyre, mert már ma este 27.5 fok van a lakásban, holnap még melegebb lesz, hiába van minden nyitva egész éjjel és reggel becsukva-redőnyök leengedve késő estig. Aztán megint jöhet egy strand nap.
R: 2 vajas-paprikás kenyerem, keto kávé
Pakolás közben edzés kikapcsolódásképp.
Délután: lottó szelet, habos kávé
Később: marék mogyoró


Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése