2017. augusztus 1., kedd

Mai edzés: HIIT

"A HIIT az utóbbi évek nagy slágere a fitness-ben. Alapvetően egy baromi hatékony edzésformáról van szó, aminek titka abban van, hogy rövid 20-40 másodperces időintervallumban kell dolgozni, viszont teljes erőbedobással és maximális sebességgel.

A maximális teljesítménynek köszönhetően rövid idő alatt nagyon sok kalóriát tudsz elégetni. A vizsgálatok azt mutatták, hogy az edzést követő 24 órával az anyagcsere még inkább fokozódik.

Az edzések időben rövidek, ami több szempontból is pozitív. Egy 30 perces edzés simán megoldható az ebédszünetben is akár. Arról nem is beszélve, hogy az emberek sokkal szívesebben végeznek rövid edzéseket, mert még fejben is jobban rá tudnak koncentrálni az edzésre és a gyakorlatokra.

A HIIT edzések elég jó eredményeket produkálnak. Jelentősen fejlesztik az állóképességed és a keringési rendszered. Javítja a testösszetételt, köszönhetően annak, hogy segít megtartani és növelni a sovány izomtömeget, valamint zsírt éget. Brutálisan felpörgeti az anyagcserét."- bemelegítés

- 1p ugrókötél
- 15mp pihenő
- 1/2p kettlebell swing
- 15mp pihenő
(ismétlés 15 percen keresztül)

- nyújtás

Megtalálsz a Facebookon is: Boszorkánykonyha

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése